2777
2789
عنوان

🌹فوت و فن هاي آشپزي من🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 218642 بازدید | 1060 پست
توی مایع ماکارونیتون یه کم شنبلیله بریزید طعم و عطر ماکارونی رو عالی میکنه یا نعنا و حتی جعفری فق ...

یه ادویه کاری جدیدا گرفتم اسمش ادویه مراکشی فوق العاده است تو همه چی میریزم همسرم میگه طعم غذات مث هتلا شده .😆

خدای خوبم فرزندان مارو در پناه خودت حفظ بفرما .اونها رو به تو میسپاریم در مسیر خودت هدایتشون کن خداجونم 💖
میشه دستور کیک تو فر بذارید.با مواد اولیه ساده . من هر وقت درست میکنم هم خیلی سنگین میشه کیکش هم بو ...

من یک لیوان شکر و یک دونه تخم مرغو .یک و یک چهارم لیوان ارد .نصف لیوان روغن.یک لیوان اب یا ماست یا نوشابه یا ابمیوه میریزم یکم پودر کاکاعو وپکینگ پودر و جوش شیرین و وانیل هم میریزم همشو هم زمان هم میزنم میریزم تو قالب یاعلی تموم خعیلیم عالی میشه هر روزم برا صبحانه فردا کیک میپزم چون عاشق کیکم ی قالب اینطوری درس میکنم تا شب تمومم شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاپیک عالیه همه رو خوندم مرسی ازهمه که چیزای جدید یادم دادین😍

یه تجربه از من برگه زردآلو خشک شده(ترشاله)و برگه به خشک شده و گوجه خشکو باهم آسیاب کنین توی غذاهای قرمزتون بریزین مث قیمه مرغ آبگوشت اشکنه و....طعمش عالیه و به غذا قوام میده و عطر فوق العاده ای هم داره

خدای خوبم فرزندان مارو در پناه خودت حفظ بفرما .اونها رو به تو میسپاریم در مسیر خودت هدایتشون کن خداجونم 💖