2777
2789
عنوان

🌹فوت و فن هاي آشپزي من🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 218607 بازدید | 1060 پست
براي غليظ تر شدن و لعاب دار شدن آش دو قاشق آرد سفيد رو تو آب جوش حل كنيد و به آشتون اضافه كنيد😍

آرد خورشها و سوپ و لوبیا رو هم لعابدار می کنه.البته آرد جو هم می شه ریخت.

به کتلت آردنخودچی میزنی که پوک بشه یا نه؟

نع عزيزم... همون طبق رسپيش درست ميكنم من فقط تموم كتلت هام رو تو آرد سوخاري ميغلتونم🙈

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهره من یه کوکو گوشت درست میکنه معرکه.هزاربار تا حالا بهش گفتم چی میزنی بهش میگه تخم مرغ و نمک و زعفرون ولی برای من مثل ماله اون نمیشه😐نمیدونم چیکارشون میکنه😋

شازده کوچولو پرسید تو سواد داری؟روباه گفت سواد ماله آدم هاست من شعور دارم

به كوكو سبزيتون ترخون اضافه كنيد بوش محشره

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  
من میخوام قورمه سبزی با لوبیا چیتی درست کنم که خوشمزه تر شه.خیسش بدم بعد بزارم با گوشت بپزه یا اینکه ...

لوبیا چیتی رو از روز قبل خیس کن و چندین مرتبه ابش رو عوض کن 

موقع پخت هم اگر از همون اول با گوشت و سبزی بریزی وا نمیره به خاطر وجود چربی غذا تازه به نسبت لوبیا چیتی که جدا می پزی دیرتر هم می پزه 

و ی نکته مهم وقتی لوبیا چیتی یا کلا هر لوبیایی که برای قورمه سبزی استفاده می کنی رو وبتی خیس می کنی بعضی دونه های لوبیا از پوست جدا میشن یا وا رفته ان 

خودم به شخصه لوبیاهای سالم رو جدا می کنم برای قورمه سبزی استفاده می کنم و شکسته ها و دوپوسته شده ها رو برای آش یا خوراک لوبیا کنار می ذارم .

لطفا اگه قلبا راضی هستید برای شفای دخترم و حل شدن مشکلم ی صلوات مهمونم گنید.

مرغ رو كه پختيد به هيچ عنوان آبش رو دور نريزيد بلكه بريزيد تو قالب مافين بذارين تو فريزر

بعد دو سه ساعت درش بيارين از قالب ها و بريزين تو زيپ كيپ

و آش و سوپ و خورشتتون اشكنه دار كنيد😋

و چون قالبي و جدا جدا هست استفاده اش خيلي آسونه

من تو مایع ماکارونی زرشک  هم میزنم تهش هم بال مرغ میدارم ه عنوان ته دیگ خوب میشه😊

شوهر من عاشق اون ته دیگ بال ماکارانی من جدیدن سس ماکارانی رو نیم ساعتی زودتر درست میکنم بالها رو تو سس میخواابونم نی م ساعت ک طعم سس ب خورد بال میره خیلی بهتر میشه

به کتلت آردنخودچی میزنی که پوک بشه یا نه؟

آرد نخودچی کتلت رو خشک می کنه 

برای وا رفتنش اگر آرد گندم بزنی بهتره 

یا بقول دوستمون داخل پودر سوخاری بغلتونی

لطفا اگه قلبا راضی هستید برای شفای دخترم و حل شدن مشکلم ی صلوات مهمونم گنید.
من میخوام قورمه سبزی با لوبیا چیتی درست کنم که خوشمزه تر شه.خیسش بدم بعد بزارم با گوشت بپزه یا اینکه ...

عزیزم با لوبیا چیتی عالی میشه!!

دستور قرمه سبزی خودم رو میخوای برات بگم؟

ﺑﺎﻭﺭ ﻧـﻤﯽ ﮐﻨـﻢ ﺧﺎﻟﻖ ﻧﻈـﻢ ﺩﺍﻧـﻪ ﻫﺎﯼ ﺍﻧـﺎﺭ ﺯﻧـﺪﮔﯽ ﻣﺮﺍﺑﯽ ﻧﻈـﻢ ﭼﯿـﺪﻩ ﺑﺎﺷـﺪ!.....

برای سرخ کردن سبزی قورمه یا قلیه .. روغن بریزید توی قابلمه بزارید روی گاز روغن که داغ شد سبزی رو رو بریزید و مرتب هم بزنید .. زود سرخ میشه و خوشرنگ .. شعله نباید زیاد باشه .

قربان وفای سگ ♥️
خب طرز تهیه ی پودر سوخاری خوشمزه 😋 نون ساندویجی بخرید تیکه تیکه کنید بزارید خشک بشه بعد اسیابش کنی ...

بلا از من یاد گرفتیا😄😄😍😍

خداجون شکرت واس تو دلیم💓 صدهزار بار شکر