2777
2789
عنوان

🌹فوت و فن هاي آشپزي من🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 218607 بازدید | 1060 پست
به خورشت قيمه تون دارچين و هل و گلاب بزنيد و از خورشت عييين نذري امام حسين لذت ببريد☺️

دوست عزیز شما کی ادویه می ریزید تو خورشت قیمه؟همین دارچین و هل و گلاب کی می ریزید؟

شاهزاده زندگیم را پیدا کردم اما پدرم همیشه پادشاه من خواهد ماند     
دستور يه دلمه برگ شيك و مجلسي تو قالب مافين دوتا برگ مو رو باز كنيد و مواد دلمه رو بريزيد توش و برگ ...

خوشبحال شوهرت با خانم کدبانوش.

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانوما صبحانه گرم واسه روزای تعطیل چی پیشنهاد میکنید ؟

املت

قارچ تفت داده شده

کالباس سرخ شده با گوجه و خیار شور 

سوسیس تخم مرغ 

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

توی سبزی کوکویکمم ترخون وریحون میریزم علاوه برسبزی اصلیش توشم زرشک ویکم گردو خردشده وبکینک پودر ویه ق آرد میزنم وانمیره وپوک میشه

گروه بنفش💜وزن شروع ۹۲ وزن هدف اول 87>82>78>74>72>70>وزن نهایی۶۸💪تاریخ شروع ۲۵دی من خیلی قوی هستم و میشه حتما
دوست عزیز شما کی ادویه می ریزید تو خورشت قیمه؟همین دارچین و هل و گلاب کی می ریزید؟

گلم ده دقيقه مونده به جا افتادن و پخته شدن خورشت تموم ادويه ها رو ميزنم همچين هل ساييده و يه قاشق گلاب 

بعد كه ١٠ دقيقه جوشيد و به خوردش رفت خاموش ميكنم نيم ساعت بمونه جا بيوفته و روغن پس بده😋

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  
خوشبحال شوهرت با خانم کدبانوش.

نظر لطف شماست

ولي واقعا شوهرم شكموئه عاشق همين غذا پختنمه😆

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  
من میخوام قورمه سبزی با لوبیا چیتی درست کنم که خوشمزه تر شه.خیسش بدم بعد بزارم با گوشت بپزه یا اینکه ...

من همیشه جدا میپزم  و در اخر ده دیقه مونده که گاز رو خاموش کنم به خورشتم اضافه میکنم ..رنگ خورشت دیگه تغییری نمیکنه .

گلم ده دقيقه مونده به جا افتادن و پخته شدن خورشت تموم ادويه ها رو ميزنم همچين هل ساييده و يه قاشق گل ...

پس آخری می ریزید، خوشمزه میشه؟

شاهزاده زندگیم را پیدا کردم اما پدرم همیشه پادشاه من خواهد ماند     

من سوپ جو رو اینجوری درست مینم خیلی خوب میشه یه پیاز بزرگ رو ریز میکنم یه رون مرغ و یه هویج رنده شده و جوی پوست کنده که از شب قبل خیسوندم با یه مقدار برنج ریز و سیب زمینی نگینی خورد شده و جعفری خورد شده و زردچوبه و ادویه و نمک و فلفل میزارم میپزه کمی هم جو پرک که تو اسیاب پودرش کردم بهش میزنم این خوشمزه ترین چیزیه که من با ابلیمو دوست دارم بخورم عالیه

من ۳ تا دختر دارم خیلی دوستشون دارم 
شب قبل خیس کنی بهتره. من همیشه با لوبیا چیتی میپزم 

در طول پخت وا نمیره؟آخه خوراک لوبیاچیتی درست میکنم از شب قبلشم خیس میدم موقع پخت وامیره.

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ