2777
2789
عنوان

بچه ها سوسنم بیاید خریدای عقدمو ببینید😍

| مشاهده متن کامل بحث + 61333 بازدید | 703 پست
اون تونری که گرفتی چه مارکیه ..الکل داره یا فاقد الکل؟؟من دنبال یه تونر خوبم..و اینکه چه فرقی باهم د ...

تونرم مارک هیدرودرم یکیش ارایش پاک کن اون ابی تونر عزیزم فاقد الکل برا پوستای چرب و شستشو روزانه من گرفتم خیلی راضی ام ازش

توکه باشی معجزه ای در من رخ میدهد به نام ارامش😍🤗
راجب کرم دور چشم و اون کناریش چیه نوشته gold؟؟ میشه توضیح بدی از مارکش و استفادش

کرم دور چشمم اچان بیوتی برا رنج سنی ۲۰ تا ۳۰ ساله که استفاده میکنم ولی چون چین و چروک یا تیرگی نداره زیاد تغییرات به پوستم تداده ولی باعث میشه که از چین و چروک و تیرگی جلوگیری کنه و هم اینکه زیر چشم مرطوب نگه میداره

اون گلد هم مال سرم زیر سازی ارایش البته چون ذرات ماسک طلا توش استفاده شده یک شاینی میده  رو پوست که برا ارایشای تابستونی خیلی خوبه

اگه بدون شاین میخوای سرم لانکوم یا فارسالی بدون شاین خیلی هم خوبه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی وقتها آدم نمیدونه واقعا به بعضی ادما چی میشه گفت  الان این پز داد؟؟؟؟ چهارتا لوازم آرایش ...

واقعا به خدا من خودم هرچی میخرم عکسشو میزارم نظر میخوام اینارو هم انقدر ذوق داشتم گرفتم عکس بزارم خواستم تو شادی من شریک باشن ولی انقدر بد گفتن اصلا نا امید شدم 

یا یکی تاپیک زده بود کلی توهین کرده بود که چرا این عکسارو میزارین انقدر دلم شکست با اینکه جواب هیچکدومو ندادم ولی خب میخوندم دیگه در هرصورت

مبارکت باشه عزیزم اون چمدونه جز سایه رژگونه و پنککم داره؟میتونم بپرسم چه مارکیه و چند گرفتی؟

میس رز هست عزیزم 

اره هم پالت سایه چرب و مات داره هم پالت کانتور و کانسیلر داره هم پالت رژ لب 

رژ گونه

هایلایتر 

پنکک

سایه ابرو 

و مداد چشم 

خیلی کامله ۲۴۰ خریدم

واقعا به خدا من خودم هرچی میخرم عکسشو میزارم نظر میخوام اینارو هم انقدر ذوق داشتم گرفتم عکس بزارم خو ...

عزیزم اصلا خودتو نارحت نکن 😘😘😘انشاءالله خوشبخت بشی

بعضی وقتها آدم فقط باید نبینه ‌‌‌‌‌‌

من همه چیزم عجیب غریب بود من جمله اینکه خرید و عروسی نداشتم 

منم....

من نمونه یک زن خوشبخت با بیش از پونزده سال تجربه زندگی مشترکم.کم سن ازدواج کردم درس خوندم تفریح کردم و الان از هم سنای خودم که دیر ازدواج کردن یا مجرد موندن خیلی راضی تر و خوشبخت ترم.اگر بهتون گفتن زود ازدواج کردی بعدا پشیمون میشی بدون غلط میگن.زمانی پشیمون میشی که انتخابت اشتباه باشه والا زود و دیرش تاثیری تو پشیمونی نداره.معیارهای ازدواجتون پول و ثروت و خوشگلی و هیکل و قد و تیپ نباشه.عقل و شعور و اخلاق و فرهنگ و اصالت خانوادگی باشه میبینید در هر سنی باهرکسی ازدواج کنید خوشبخت میشید
امیدوارم به تموم آرزوهات برسی خداییش درکت میکنم واقعا اون دوران که ما با گذشت در مورد همسرامون سرش ک ...

بله همینطوره.مر30 از دعاتون...خداکنه هرکس هرچی دلش میخواد بهش برسه....✋

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍
نظر یا توهین...  جهان سوم جاییه که اینارو با هم اشتباه می گیرن...  و واقعا هم  حق د ...

نطر با توهین فرق میکنه ولی فن بیان هم فرق میکنه و نوع برداشت دیگران هم مهمه ربطی هم به جهان سوم نداره این چیزا 

بزرگترین مشکل ما ایرانیا اینکه هی خودمون رو با جهان اول و اروپایی ها مقایسه میکنیم و میگیم ما بی فرهنگیم و .... 

خود اروپایی ها و امریکای ها و ... هم پر از مشکل هستند و نوعشون هم فرق میکنه ولی عادت ندارن نقایصشون رو جار بزنند

بعد از بازی های فوتبالشون استادیوماشون کثیف بعد از هر جشنشون خیابونا کثیف اکثر ساحلاشون کثیف ولی کسی مثل ما ایرانیا نیست که این نقایص رو فیلم بگیره و بفرسته واس سالی تاک که کلی مسخرمون کنند 

اونا فیلم نمیگیرن واس جایی بفرستن 

نطر با توهین فرق میکنه ولی فن بیان هم فرق میکنه و نوع برداشت دیگران هم مهمه ربطی هم به جهان سوم ندار ...

شما برو ببین من چه پستی رو ریپلای کردم بعد بیاین راجب کشورهای توسعه یافته نظر بدین... 

کسی که با بی ادبانه ترین الفاظ به استارتر توهین کرده... 

جهان سوم دقیقا همین جاست که ندیده حکم صادر میکنن... 

حتماً با دقت پست های پر از کینه و بُخل بعضی از دوستانو بخونین... 

❤... عهد می بندم زمانی که نه زود است نه دیر...مهربانی حاکم کلّ مناطق می شود..  ❤
شما برو ببین من چه پستی رو ریپلای کردم بعد بیاین راجب کشورهای توسعه یافته نظر بدین...  کسی که ...

دیدم منم پاسخ ریپلای شما به خودم رو دادم که بهتره جهان سوم خطاب نکنید و تر و خشک رو با هم نسوزونید توی همه ی دنیا همچین ادم هایی وجود داره منم منطورم این بود بهتر بود با درک بیشتری مطلب من رو میخوندین و انقدر موضع نمیگرفتین