2777
2789
عنوان

بچه ها سوسنم بیاید خریدای عقدمو ببینید😍

| مشاهده متن کامل بحث + 61333 بازدید | 703 پست
مانتو سفید دارم استفاده نکردم حتی یک بارم هنوز بعضی لوازم ارایشام از جمله لاک و همین محصولات مراقبت ...

نه عزیزم به نظرم لباسات کافیه چون هرزگاهی دلت بیاد با آقا تون یه خرید جزیی داشته باشی میدونی که چقدر مهمه تو روحیه ما خانوما😉

کیف و کفش مشکی هم همه گفتن خوبه و واجبه داشته باشی کسی نگفت بده که؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از دوستان تو این گرونی طلا کل دستش تا آرنج با طلا پوشونده بود میگفت اینا برا عقدم کم نیست؟

حتما داره دیگه

گرونی هم براش مهم نیست وقتی داره عزیزم 

دارندگی و برازندگی 

میگفتی نمیدونم خودت بهتر میدونی عزیزم

یه دعا میکنم همه بگین آمین خدایا رسومات عیدی بردن و خرید عقد و عروسی و جهاز برون و سیسمونی برون و ه ...

من نمیدونم شما با این همه فهم و کمالات تو این تاپیک که عنوانش مشخصه چیکار. میکنین؟؟؟؟؟؟🤔

کسی که با دیدم چهار تا عکس حالش از زندگیش بد میشه بهتره مواظب باشه تو این تاپیکت نیاد بخدا کسی دعوتنامه نداده براش مجبورشم نکردن

تو این گرونی بهتر بود مدلهای شیکتری میخریدین  پولتونو دور نریزین 😕هنوز تو کیف و کفشتم لااقل ...

چقدر راحت توهین میکنین عزیزم

وقتی هیچکس نطر نداده یعنی بد نبوده بعدشم به نظر عروس خانوم احترام گذاشتن 

زیبایی سلیقه اییه چه راحت هر چی دلت خواست گفتی فکر دل این بیچاره رو هم نکردی؟؟؟

مد روز نباشه یعنی بده؟؟؟؟؟؟

خودش دوست داشته‌ خریده

وا خب پس چرا میرفتین خرید وقتی نمیخواست هیچی بخره؟اصلا نباید خواهر شوهرتو میبردی

نمیدونم   قصدش اذیت کردنم بود و حس زرنگی میکردن و لذت میبردن   قبلش هم مادر شوهرم سفارشم میکرد زیاد خرج نکنی پسرم اذیت نشه.  گفتم احترامی باشه بهشون و چون تک عروسم ارزو دارن همراه خرید بیان       ما خودمون هم رسم نداریم از طایفه عروس دنبال خرید بیان   مظلوم گیر اوردنم            باز من ساده همش بی مناسبت برا مادر شوهرم کادو میخریدم  و لباس میخریدم تو سفرها براشون

من خودم را دوست دارم     
من نمیدونم شما با این همه فهم و کمالات تو این تاپیک که عنوانش مشخصه چیکار. میکنین؟؟؟؟؟؟🤔 کسی که با ...

وقتی رفتار بدی عمومی میشه باید اومد و تذکر داد.همین پز دادنا زندگی خیلیارو پاشونده.ما در مقابل تاثیری که تو جامعه میذاریم مسئولیم

سلام پسرت خوبه نميدونم چراازفکرش بيرون نميام همش بهت فکرميکنم انشالله خدابهت اميدتازه بده

سلام

ممنون عزیزم خوبه

قربون محبتت 

😗😗🎀🎀

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
عزیزم من همسرم شرایطه مالیش عالیه و همینطور خودمم اوضاعم خوبه پس دلیلی برای به فکر بودن نیست! اما ا ...

میدونی چیه؟؟

مردا واقعا بلد نیستن که چطوری باید برا زن خرید کنن اینایی که گفتم برا عروسیم بود ولی برا عقدم باور کن فقط یه لباس و کیف و کفش و دوتا رژلب همین!!!!

حتی پول ارایشگام و خودم دادم البته بعدا مادرم بهش گفت ازشون گرفت

میدونی چرا چون کسی از خونوا ش وظیفه خودشو نمیدونست بیان بهش یاد بدن من از شوهرم ناراحت نشدم بیشتر از خانواده شوهرم که هیچکدوم و بهش نگفتن

برا همین موقع عروسی دیگه میدونست نخره ابرو خودش میره هرچند من خییلی برام مهم نبود

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗
حرفتون درست ولی وسایلی که واس تازه عروس فرق میکنه با دختر مجرد یکیش لباس زیر و لباس خواب یکیش لوازم ...

اینا که صد در صد..مخصوصا شورت قرمز😜

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗
وقتی رفتار بدی عمومی میشه باید اومد و تذکر داد.همین پز دادنا زندگی خیلیارو پاشونده.ما در مقابل تاثیر ...

بعضی وقتها آدم نمیدونه واقعا به بعضی ادما چی میشه گفت 

الان این پز داد؟؟؟؟ چهارتا لوازم آرایش و دو تا کیف و کفش ؟

واقعا انقد ندیده این که به این چیزا میگین پز دادن؟

خریدای عقد و عروسی جز با ارزش ترین خاطرات زندگی انسان و لذت بخش ترین خرید عمر ادمه حتی اگه دو تا روسری باشه میخاستم لذت و شادیشما رو با ما تقسیم کنه

تقصیر این طفلک نیست که هنوز بعضی ها بلد نیستن از روی حسادت انتقاد نکنن 

اخه استارتر عزیز تو هنوز نفهمیدی تو این مملکت هیچکس از شادی دیگران خوشحال نمیشه؟؟؟؟

لطفا دیگه ریپلای نکنید بنظرم بحث با شما مفید نیست

اینم ادامه...

مبارکت باشه عزیزم

اون چمدونه جز سایه رژگونه و پنککم داره؟میتونم بپرسم چه مارکیه و چند گرفتی؟

من به دعای جمع خیلی اعتقاد دارم ، میشه با دلای پاکتون واسه سلامتی مامان مهربونم و خواهر معصومم یه حمد میخونید؟خیلی خیلی مهربونید،عاشق اینجا و بودن باهاتونم