2777
2789

سه ساله ازدواج کردم... همسرم خیلی تک و پسر خوبیه..برام اصلا کم نذاشته...همه فامیل هرجا بریم ازش پیشم تعریف میکنن.. خدا سایه اشو از سرم کم نکنه(آمین)

فقط ی اخلاقی داره ک نمیتونه بگه نه!!!!!

سره این موضوع هم همیشه بحثمون میشه..چون ساده و دل پاکه...

چن نفری توفامیل هستن ک همیشه حوصلشون سر بره میان باغ ما(مادرشوهر)..ومن زیاد ازشون خوشم نمیاد.. واسه خوش گذرونی و اینا میان..

منم میگم بهشون بگو نیان یا ی بهونه الکی بیار ک دک کنیشون.. میگه من نمیتونم بد میشه برام.. از اونم بدتر اینو میبرن ک براشون اونجا همه کارشونو بکنه.. از کباب زدن و چایی و قلیون و این حرفا و من اصصصصصلا نمیتونم اینو قبول کنم چون از همسرم کمترن!!!!! میگم خودشون کاراشونو بکنن بتو چ!

این منو ناراحت کرده و امشب باز اینا اومدن و همسرمو دعوت کردن ک بیا ...منم نمیزاشتم ک بحثمون شد و اون گوش نکرد و رف.. 

بنظرتون چیکار کنم .. از منم خیلی عصبی و دلخور شد رف

فراموش کن کسی ک هرگز بدست نمیاد...           بدست بیار کسی ک هرگز نمیره از یاد...😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه جمعشون مردونه اس ..من اونجا برم چیکار

مادرشوهرمم نمیخام قاطی بحثا و حرفامون بکنم

باید دوتایی مشکلمونو حل کنیم ولی من اصلا نمیدونم دیگه چی بگم ک قبول کنه حرفمو..

فراموش کن کسی ک هرگز بدست نمیاد...           بدست بیار کسی ک هرگز نمیره از یاد...😉

با مادرشوهرت صحبت کن ک ب شوهرت بگه نزاره اونا بیان باغ وقتی حرف تورو قبول نمیکنه

تو هم بادعوا بهش نگو اگ اینکارو کرد دوباره ازش ناراحت شو و بزار بیاد باهات حرف بزنه و ب خوبی بهش بگو ک دوس نداری این کارو کنه

مردا حرف زورو نمیفهمن ولی وقتی ب خوبی بگی قبول میکنن

آره عزیــزم 😏 حــق بــا  توعـــه 👎   

عین شوهره منه همه رو پر رو کرده به خودش بهترین کار اینه خودت بگی بهشون

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍 
آخه جمعشون مردونه اس ..من اونجا برم چیکار مادرشوهرمم نمیخام قاطی بحثا و حرفامون بکنم باید دوتایی م ...

اها فک کردم خانواده‌ی شوهرت میان 🤔

شعر من بی بال وپر نیست، از سر شوق تا ابتدای کنج لبت پر میکشد

چه پررو

مگه شوهرت نوکرشونه که کاراشونو کنه

باغو میگیرن، خدمتکارم میخان،، نوبره والا

شوهرت بگه کار دارم نمیتونم بیام، هزارتا بهونه میتونه بیاره.. چرا حرفشونو گوش میده

ازش سواری میگیرن بنده خدارو

هر چه دلم خواست ، ن آن میشود،💚💚💚 هر چه خدا خواست همان میشود💜💜💜💙

آره پررویی دراین حد ک ب باغ خودش زنگ میزنن میگن بیا...و مشکل اصلی همینه..

دعوام میکنم میگه همه زنا همینن نمیتونن جمع ما مردارو ببینن و فقط بفکر خودشونن