2777
2789
عنوان

مهمونی😍کدبانو ها بیان کمکم

462 بازدید | 22 پست

سلام عشقولیا من فردا شب عموی شوهرم مهمونم هستن باخانمش.بعد شام چی چی بزارم؟.سوپ بزارم یا آش دوغ؟و اینکه نوشیدنی اب هویج خوبه یا اب طالبی؟بعد یه دسر خوشمزه و اسون هم بهم یاد بدید چون دسر اینا اصلن بلد نیستم.برای بعد از شام هم میوه با تخمه و اجیل بیارم بهتره یا با چیپس و پفک

سوپ.آب طالبی.دسر تیرامیسو 

میوه با اجیل 😊

من و شوهرم خیلی بچه دوست داریم اما بخاطر شرایط کار شوهرم میترسم بیارم😥                                        خدایا میشه یهویی حامله شم اونم دوقلو تمام سختیاشو به جون میخرم اخه عاشق دوقلوام               میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنی... ممنونتم عزیز دلم ❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آش دوغ خوبه نوشیدنی آب طالبی خنک باشه که یک قاشق بستنی توش داشته باشه

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
بعد همه ایمایی که گفتم کافیه؟؟اگه جیز دیگ مد نظرتون هست بهم بگید خوشحال میشم.ترامیسو چجوریه درست کرد ...

اره عالیه گلم 

من و شوهرم خیلی بچه دوست داریم اما بخاطر شرایط کار شوهرم میترسم بیارم😥                                        خدایا میشه یهویی حامله شم اونم دوقلو تمام سختیاشو به جون میخرم اخه عاشق دوقلوام               میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنی... ممنونتم عزیز دلم ❤❤❤