2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرده شوره این دانشگاههای غیر انتفاعی و امثالشو ببرن گندددد زدن به مدرکا مدرک ارشد دیگه هییییچ اعتباری نداره به لطف این دانشگاهها الهییی بمب بیفته تو این دانشگاهها

مرده شوره این دانشگاههای غیر انتفاعی و امثالشو ببرن گندددد زدن به مدرکا مدرک ارشد دیگه هییییچ اعتبار ...

بهتره این فوحشارو ب اصول اموزشی ایران بدی اگ همه دانشگاها دولتی بودن نیازی ب غیرانتفاعی و فلان نبود

اینجانب یک روانشناس    هستم... اگه خدا بخواد  
بهتره این فوحشارو ب اصول اموزشی ایران بدی اگ همه دانشگاها دولتی بودن نیازی ب غیرانتفاعی و فلان نبود

کارو مدرک مال درسخونا با این دانشگاهها حق دیگران ضایع میشع

مرده شوره این دانشگاههای غیر انتفاعی و امثالشو ببرن گندددد زدن به مدرکا مدرک ارشد دیگه هییییچ اعتبار ...

بعدشم مدرک ارشد چ ربطی ب دانشگاه غیرانتفاعی داره 

کارو مدرک مال درسخونا با این دانشگاهها حق دیگران ضایع میشع

من اصلا موافق نیسم با طرز فکرتون

سیستم ما از پایه خرابه خانوم اینجوریه ک بچه ها دیگ از درس خوندن خوششون نمیاد و تهشم مجبورن برن ازاد درس خوندنو نخوندن ربطی ب کار نداره ادما زیادی درس خون نبودن اما برا خودشون ی پا نخبن چون هوششون بالاس