2777
2789
عنوان

گذشت

134 بازدید | 23 پست

سلام خانمها بچه ها من دوتا خاله دارم که بعد فوت مادر بزرگم رابطشون با ما بد شد . دو تا خالم کلی دختر شوهر دادن واسه هر کسی خاستگار پیدا میکردن ولی اگه واسه من خاستگار پیدا میشد واسم میزدن و پشت سرم حرف میزدن و به هر حال من 34 سالمه و مجردممم بچه ها خالم فوت شده ولی هر کار میکنم ببخشمش نمیتونم لطفااا کمکم کنین 

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو حق داری که خاله هاتو نبخشی اختیارباخودته میتونی ببخشی میتونی نبخشی 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

همش فکر میکنم اگه میزاشت من الان ازدواج کرده بودم و بچه هم داشتممم همسایه ی همین خالم از من خوشش اومده بود ولی خالم گفته بوده آیلی خیلی لوسه و اصلا کار بلد نیست و ....

خیلی ها شرایط شما رو دارند بدون وجود خاله ها  طرف مقابلتون باید اینقدر درک داشته باشه که به حر ...

بله اون اقا هم اومد بهم گفت منم فقطط چون همین حرفو زد بهم خودم جواب رد دادم بهش ولی خب همش فکر میکنم که خالم بعدش  به یکی گفته بود دخترای من برن شهرستان. آیلی بره نیوزلند زندگی کنه (عمرااا بزارم ) . اخه اون اقا ساکن نیوزلنده واسه همین 

تو اینستا هم سرچ کن #معرف_ازدواج_اسم شهرتون ایشالا بخت خوب نصیبت میشه مطمئن باش اگر قبلی ها مناسبت ب ...

دیگه واسم اهمیت نداره در ضمن من شهرستانی ام تو شهر من اینچیزا یکم سخته 

ببین خواهرجان من ازت ده سال کوچیک ترم  

ولی من خودم میگم مثلاً وقتی یه پسرمیره خواستگاریه یه دختر خانوم خب خانواده آقاپسر وقتی میخوان تحقیق کنن وپرس وجو کنن به حرفای دیگران نباید اعتماد کنن چون ممکنه دیگران بااون خانواده که داریم درموردش تحقیق میکنیم خصومتی داشته باشن وبدگویی کنن 

پس باید خاستگارتون خودش عاقل باشه 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم