2777
2789
عنوان

گذشت

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 23 پست
دوست دارم ولی نمیتونم 

ایشالله خدادلتو آروم کنه خانوم جان

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
ببین خواهرجان من ازت ده سال کوچیک ترم    ولی من خودم میگم مثلاً وقتی یه پسرمیره خواستگاری ...

چی بگم والااا الان ازدواج و خاستگار احمق برام مهم نیستاااا ببخششه خالم مهمه . تو این ده سال که رابطه ی کمی داشتیم سعی میکردم واسم مهم نباشه ولی الان میخوام ببخشمش ولی نمیتونممم 

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چی بگم والااا الان ازدواج و خاستگار احمق برام مهم نیستاااا ببخششه خالم مهمه . تو این ده سال که رابطه ...

درکت میکنم خانوم جان میدونم چی میگی 

ازم دلخور نباش 

خالتو ببخش چون اگه ادم کسیو نبخشه اول روح وروان خودمون  خراب میشه که البته اینجور که من متوجه شدم قلبتون به درد اومده 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

ببخشید من یه ذره تلخ صحبت میکنم ولی فقط خیروخوبی براتون میخوام به خدا جزاین هیچی نیس

درکت میکنم خانوم جان میدونم چی میگی  ازم دلخور نباش   خالتو ببخش چون اگه ادم کسیو ن ...

نه عزیزم چرا دلخور شممم ممنون . منم تاپیک زدم که حرفاتون بتونه ارومم کنه 

ببخشید من یه ذره تلخ صحبت میکنم ولی فقط خیروخوبی براتون میخوام به خدا جزاین هیچی نیس

ممنون ان شالله واسه همتون دوستان مجازی و عزیزمممم

نه عزیزم چرا دلخور شممم ممنون . منم تاپیک زدم که حرفاتون بتونه ارومم کنه 

ایشالله خدا یه جوری دلتو شادکنه که هیچی نتونه اون شادی را ازت بگیره