2777
2789
عنوان

کمکم کنید

106 بازدید | 14 پست

سلام نمیدونم ازکجا شروع کنم 

کم کم دارم ازخانوادم متنفرمیشم باکاراشون از روز خواستگاری والان که عقدیم چندماه میگذره من تواین مدت یه روز خوش نداشتم خیلی اذیتم میکنن مخصوصا خواهرم ازمن کوچیکتره وچندسال ازدواج کرده حتی ازم بخاطر اینکه زودتر ازدواج کرده اجازه نگرفت وتازه بهم میگفت که بهش حسودی میکنم وچندباریم توجمع بهم گفت موندی ترشیدی...

بااینکه نامزد کردم هی دخالت میکنه همه خانواده رو نسبت به نامزدم تحریک میکنه عین ادمای عقده ای فقط داره عقده هاش خالی میکنه توهرحرفش یه کنایه هست هی از بدیم پیش نامزدم میگه همش کوچیکم میکنن خانوادم جوری شده که به این فکر میکنم بهتره نامزدی روبهم بزنم میترسم فردا باحرفا وکارای خانوادم اونم باهام بدرفتاری کنه خیلی خستم اززندگی هرروز دارم ارزوی مرگ میکنم همدردیم ندارم دردام بگم

با همه ی خانوادت محکم و جدی صحبت کن همشونو جمع کن و بهشون بگو دارین با رفتارتون اذیتم میکنید و آیندمو نابود میکنید به خصوص با پدرتون 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میترسم بعدا اونم اذیت کنه 

وا عزیزم این حرفا چیه شوهرت اگه خوب باشه چیکار به رفتار خواهرت داره بعدشم به خاطر خواهرت تا اخر عمرت میخوای مجرد بمونی اینطور که معلومه خواهرت این رفتاراشو کنار نمیذاره