2777
2789
عنوان

دارم دیووونه میشم از دست این عوضی

80 بازدید | 3 پست

سلام  شوهرم از مامانم از خانواده‌ام از فامیلام بدش میاد وقتی خواهر شوهرام راجع بهشون می‌پرسم و من ازشون تعریف می‌کنم مادر شوهرم خیلی بد توهین می‌کنه چون اونا اینا رو دعوت نکردن ۸ سال ازدواج کردم و اونا دعوتشون نکردن اینا رو به خاطر همین بهشون توهین می‌کنه میگه تو چرا انقدر ازشون تعریف می‌کنی زندگی اونا به ما چه و من و مامانم هر کاریبرای این ی‌کنی یه داستانی در میاره چند بار عمل داشته مامانم اومده احوالپرسیش ولی مامان من چند روز پیش دماغشو عمل کرده و احوالشونپرسیده مادر شوهرم حتی زنگم به مامانم نزن ولی باز من میرم کمکش می‌کنم آشپزخونه‌شو تمیز می‌کنم اصلاً به چشمش نمیادفقط میگه عروس بزرگم یلی ازت تعریف می‌کنه چیکار کنم به شوهرم چه جوری بگم که از پیششون بریم

سخت نگیر عمل جراحی زیبایی اگ بوده ک زیاد خداروشکر مشکل جدی نیس درسته احترام خوبه ولی کاریش نمیشه کرد ب هر حال اینم نبود مامانت دعوتشونم میکرد ی بهانه دیگه داشتن مطمئن باش،اسی یعنی شما ۸سال با خانواده شوهرت یجا ی خونه زندگی میکنی!؟عجب صبری خدا دارد از دورم نمیشه این قوم و تحمل کرد چ رسه نزدیک۰😅😄😄😄😁😁😁😁🙄🙄🙄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما طبقه پایین اوناییم هر کاری عنی براش می‌کنم یه جور دیگه جواب میده رای هر چیزی یه داستانی یه اخم نمی‌کنواقعا موندم دیگه چه جور راه ببرمش یه جاری بزرگی دارم خیلی خود شیرینه اون زبان داره من نه بد مادر شوهرم یش شوهرم یه جور دیگه رفتار می‌کنه پیش خودم یه جور دیگه