2777
2789
عنوان

طراحي داخلي خونه

111 بازدید | 6 پست

دوستان ما خونه خريديم كه اسفند ماه تحويل ميده بهمون

مهندسه گفته ميتونم داخلش رو با سليقه خودم اماده كنم

كاشي سراميك و طراحي حمام توالت و رنگ اتاق خوابا و ،،،،

به نظرتون چي كار كنم كه خونه شيك شه؟

دست مهندس نسپرطراحی خونه روعزیزم چون قطعاازهمه چی میزنه ک ی چی براخودش بمونه،طراح دکوراسیون بگیراون ب سلیقه خودش براتون وسیله وپارکت وسنگ نماوکاغذدیواری انتخاب میکنه من خودم طراح دکوراسیونم واقعاهمه مشتریاراضی بودن تاحالاازکارم

⚠هُشـــدار کـه آرامـــشِ مـا را نخــراشــے⚠         ( روانشناس💐)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دست مهندس نسپرطراحی خونه روعزیزم چون قطعاازهمه چی میزنه ک ی چی براخودش بمونه،طراح دکوراسیون بگیراون ...

نه ننيخوام به مهندس بدم

ميخوام خودم تهيه كنم و اون برام انجام بده

من ميخوام يك نفر حال و اشپزخونه و مطبخ رو برام طراحي كنه

شما اينستا دارين؟ هزينه طراحيتون چقدره؟

نه ننيخوام به مهندس بدم ميخوام خودم تهيه كنم و اون برام انجام بده من ميخوام يك نفر حال و اشپز ...

نه اینستاندارم عزیزم نمونه کارا رونمیشه توجای عمومی گذاشت چون خیلی ازمشتریامیخوان طراحی خاص خودشون باش وجای دیگ تکرارنشه،ولی عکساش هست توالبوم کارامون،،بستگی ب متراژخونه داره وچقدرکارمیبره ودقیقاچه چیزایی میخواید هزینه هامتغیره

⚠هُشـــدار کـه آرامـــشِ مـا را نخــراشــے⚠         ( روانشناس💐)