2777
2789

دوستان متون علمي داخلي و خارجي زيادي وجود داره كه اصل وجود ماه گرفتگي روي بدن ناشي از ديدن ماه يا دست گذاشتن روي شكم موقع ماه گرفتگي رو نفي كردن خواستيد هر چقدر مقاله داخلي و خارجي خواستيد در اختيارتون قرار ميدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان متون علمي داخلي و خارجي زيادي وجود داره كه اصل وجود ماه گرفتگي روي بدن ناشي از ديدن ماه يا دس ...

خودتو خسته نکن هزار تا منبع هم بیاری فابده نداره 

قیافه من وقتی میام نی نی سایت😯😦🥴😲🤔😨😟🤣🧐 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
واقعا.پس امشب حالشو بگیرم.بگم بره نمازشو بخونه😁😁😁

آره واقعا , الکی خودش رو از دیدن ماه گرفتگی محروم کرد😂😂😂

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50
من سر بچم ماه گرفتگی دیدم...و اصلا برام اهمیت نداشت وبعد از دنیا اومدنش رو بینیش لک قرمز بود دکتر گف ...

واقعا....پس این خارجیا که‌پر از لکن

باید مامانشون هرشب میرفته تو خسوف حموم ماه میگرفته😑

ادم شاخ در‌میاره بعضیا با چه وسواس و استرسی این موضوعو دنبال‌میکنن

من هم عروسم هم خواهر شوهر و در اینده مادر شوهر خواهم شد...امروز را با رعایت حریم زن برادر و حفظ حرمت مادر شوهر میگذرانم تا فردا با ملاحظه‌کردن با عروسم حرمتم حفظ شود. دنیا بطرز عجیبی گرد است.

منم دیشب با وجودیکه خیلی خانوادم تاکید کردن رعایت کنم ولی پسرم دست میزد به شکمم یا خودم همش دستم نا خوداگاه میخورد بهش.تازشم رفتم تو حیاط یه دل سیرماه رو تماشا هم کردم فقط پشیمون شدم چرا نرفتم پشت بوم سلفی بگیرم   اما دیشب تا صبح خاب ماه گرفتگی میدیدم  

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
منم دیشب با وجودیکه خیلی خانوادم تاکید کردن رعایت کنم ولی پسرم دست میزد به شکمم یا خودم همش دستم نا ...

نه بابا ایشالا چیزی نمیشه

نی نی سالم و مثل ماه به دنیا میاد

من هم عروسم هم خواهر شوهر و در اینده مادر شوهر خواهم شد...امروز را با رعایت حریم زن برادر و حفظ حرمت مادر شوهر میگذرانم تا فردا با ملاحظه‌کردن با عروسم حرمتم حفظ شود. دنیا بطرز عجیبی گرد است.