2777
2789
عنوان

كسي كه....

250 بازدید | 23 پست

دوسش داشتمو اينجا ديدم دست تو دست كسه ديگه خدايا چقدر دنيات كوچيكه. .....

من تا حالا فار ناله كردن نداشتم هميشه هم مغرور بودمو عشق و مسخره ميكردم

دو سه سال پيش كسي اومد تو زندگيم كه فقط. خواست بازيم بده  باهاش كات كردم هميشه  خودمو گول زدم كه عشق چرنده و. هيچ كس لياقت نداره واسش نازاحت باشي اما امشب. فهميدم دل منم دله هنوز نمرده ......   احساس كردم واقعا دوسش دارم  حيف ..... چراادمايي كه سر راه من سبز ميشن همشون اشتباهين. شايدم من اشتباهيم و سر راه ادماي اشتباه قرار ميگيرم .... بهر حال. اميدوارم  هيچ كدومتون حس امشب منو تو زندگي پيدا نكنين. حس زني كه بهمه ميگه قويه و احساس نداره چون اون كسيو كه ميخواست. دوسش نداشت  لطفا  بهم تيكه نندازين ممنونم😪من جز اينجا جاييو نداشتم حسمو بگم

خدا را در قلب كساني ديدم كه بي هيچ توقعي مهربانند 🌷🌷

😔😔

امیدوارم بهترین شخص توی مسیرت قرار بگیره و همیشه کنار هم خوشبخت و سلامت باشین عزیزم❤❤❤🌹🌹🌹

یه باور جدید هست که میگه:باورهای قدیمرو بذار کنار،تخم مرغ رو یه کم فشار بدی میشکنه!!😊😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دیدم این حسو تجربه کردم درکت میکنم سخته

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔

درکت میکنم منم تو ظاهر دختر منطقی و جدی هستم اما تو دلم دارم دق میکنم از دوریه عشقم

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
درکت میکنم منم تو ظاهر دختر منطقی و جدی هستم اما تو دلم دارم دق میکنم از دوریه عشقم

😿😿😿 منم همينم  امشب فهميدم هر كاريم كنم اخر  احساسو دارم چيزي كه  هميشه كتمانش ميكردم 

بیخیالش شووو بابااا تا دو روز دیگه یادت میره...فقط به رو به رو نگاه کن ول کن فرعیا رووو،،، چندساله ...

بيخيالش بودم  اما يادش گه گداري ميومد تو سرم اما امشب.... 

بیخیالش شووو بابااا تا دو روز دیگه یادت میره...فقط به رو به رو نگاه کن ول کن فرعیا رووو،،، چندساله ...

ازون ادما بود كه هر  دو ماه كات بوديم 

😿😿😿 منم همينم  امشب فهميدم هر كاريم كنم اخر  احساسو دارم چيزي كه  هميشه كتمانش ميك ...

دگ سعی کن فکرشو نکنی خودت داغون میشی.. هودتو بیشتر دوست داشته باش ان شاالله خدا یا همون و یا یکی همسان اون نصیبت کنه

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
دگ سعی کن فکرشو نکنی خودت داغون میشی.. هودتو بیشتر دوست داشته باش ان شاالله خدا یا همون و یا یکی همس ...

هميشع خودمو بيشتر ازهمه درس داشتم و شايدم اداشو در ميوردم اما ..... ديدن كسي كه خيلي شبا ميومده تو ذهنم با كس ديگه اونم خوشحال و خندان خيلي سخت بود واسم خيلي

خدا  بعد ٣ سال بهم خواست نشون بده كه  ديگه بسسسسسسه  😞 حكمت خدارو فهميدم

عزیزم مطمئن باش بعدها  خدا رو هزار بار شکر میکنی که باهاش ازدواج نکردی . از این موردآ  برای همه ما پیش اومده . 

خدایا سپاسگزارم که من آهنربای جذب ثروت و برکت و سلامتی و خوش شانسی و زیبایی و مهربانی و احترام و دوستی و آشتی و صلح و آرامش و آسایش و خوشبختی و موفقیت هستم . خدایا شکرت .