2777
2789
عنوان

كسي كه....

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 23 پست

منم اين حس رو قبل از ازدواج نسبت به يكي داشتم حتي به خاطرش چند سال از زندگي عقب افتادم الان كه فكرشو ميكنم ميبينم من احمق بودم در حاليكه من در بيماري افسردگي رنج ميبردم اون با عشق قديميش حال ميكرده

لايك نكن مرسي اه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درکت میکنم منم تو ظاهر دختر منطقی و جدی هستم اما تو دلم دارم دق میکنم از دوریه عشقم

شوهر نداری مگه🤤

اینقدر به لبخندِ عزیزم گیر دادید براتون لبخند جدید گذاشتم.راضی شدید؟😂

منم تو دوران بچگیم از یه نفر خوشم میومد ..دست خودم نبوداااا 

هجده سالم که شد ازدواج کرد نه با اون اقا .اونم ازدواج کرد .وقتی که من ازدواج کردم خانوادشو یه روز دیدم و خیلی ناراحت بودن گفتن که پسرمون تو رو میخاست ما فکر نمیکردیم انقد زود ازدواج میکنی ..

من سیزده ساله ازدواج کردم گاهی تو رویا بهش فکر میکنم و بعدش توبه میکنم میگم نکنه خیانتی باشه به همسرم که به اون اقا فکر میکنم 

تازگیا شماره ی مادر اون اقا رو برای کاری پیدا کردم ..و بهش پیام دادم .  دیدم بعد از چند روز عکس همون پسرشو گذاشته ..چقد پیر شده  .و اونی نیست که من باش خیالبافی میکردم 

منم يه حسي مشابه اين داشتم

البته برا من عشق دوران دبيرستاني بود 

اونموقع سنم كم بود ١٧ سالم بود يهو تو كلاس جلو بقيه يكي گفت فلاني (دوس پسر سابق من) ازدواج كرده 

دگرگوووووون شدم طوري كه حالمو اونايي كه ميدونستن قضيه رو قشنگ متوجه شدن

اما فقط يه حس گذرا بود طوري كه الان خوشحالم كه باهاش كات كردم اون رفت زود ازدواج كردن چون اصلا مرد زندگي نبود 

و دقيقا اين حس تو رو هم يكي نسبت به من تجربه كرد البته با اينكه من نسبت به اون شخص هيچ احساسي نداشتم وقتي اون منو تو يه فروشگاه با شوهرم دست تو دست هم ديد انقد حالش بد شد كه شوهرمم متوجه شد و گفت اون ادم چرا مارو ديد اونطوري شد خودمم بشدت نسبت به خسي كه اون تحربه كرد ناراحت شدم

شوهر نداری مگه🤤

نامزد دارم

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑