2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی😢

3897 بازدید | 65 پست

سلام

میشه کمکم کنید حالم خیلی خیلی بده

تقریبا یک هفتست که ی چیز کوچیک شبیه به جوش نزدیک واژنم دراومده سفید رنگم هست با چشم به سختی میشه دید ولی وقتی دست میزنی میشه حسش کرد به نظرتون زگیله؟؟؟

خیلی خیلی استرس دارم باردارم هستم

خارش شدیدم دارم ولی یه سمت دیگش

اگه کسی اطلاعاتی داره کمکم کنه دارم دیوونه میشم یهو الان به سرم زد که نکنه زگیل باشه خیلی میترسم

من ازمایش غربالگری دادم ممکنه از طریقه اون متوجه بشن؟؟ فردا جوابشو میگیرم

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

نه ايني ك گفتي شبيه زگيل نيس ولي خب يه دكتر زنان نشون بده خيتلت راحت شه

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا کن زگیل باشه سز میشی

با فریزم میره

هیچی هم نمیشه

خودم داشتم

لبــــانت سیـب ممنوع بهشتی🍎تو زیبایی و دور از هرچه زشتی☀️بــرای بــــردن غــــم از دل من بخند ای دختر اردیــــبــهشتی🌸🌼🌹
مگه زیگیل شبیه جوشه؟

بچه هات دوقلو هستن خانومی؟؟

من و شوهرم خیلی بچه دوست داریم اما بخاطر شرایط کار شوهرم میترسم بیارم😥                                        خدایا میشه یهویی حامله شم اونم دوقلو تمام سختیاشو به جون میخرم اخه عاشق دوقلوام               میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنی... ممنونتم عزیز دلم ❤❤❤

سلام عزیزم نگران نباش احتمالا منگوله هستش مثل یک برجستگی اویزون هستش با دست لمس اکثرا کسایی که دچار اضافه وزن میشن ایجاد میشه 

زگیل از ویروس اچ ای پی یا هرپس هستش که از طریق رابطه جنسی انتقال داده میشه و تماس پوستی اگه زگیل باشه همسرتون داره ولی نگران نباش با این شرایط میگی منگوله پوستی هستش

برای مامان شدنم دعا کنید لطفا
نه گلم امیر علی چهار سالشه

اهان خدا برات حفظشون کنه عزیزم.تو امضاتون فکر کردم دوقلو هستن بسلامتی😍

من و شوهرم خیلی بچه دوست داریم اما بخاطر شرایط کار شوهرم میترسم بیارم😥                                        خدایا میشه یهویی حامله شم اونم دوقلو تمام سختیاشو به جون میخرم اخه عاشق دوقلوام               میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنی... ممنونتم عزیز دلم ❤❤❤
آفت تناسلیم هست اگه میگی سفیده ممکنه چرکی باشه از عفونت زیاد . یا مثل جوش با دارو خوب میشه خودتو نگر ...

اخه من سوزش و خارش داشتم ازمایش دادم اصلا عفونت نداشتم پس خارش الانم بخاطر چی میتونه باشه؟؟

انقدر خودمو میخارونم شوهرم میاد دستامو میگیره نگه میداره😭

حالا من تو بارداری اینو نوک سینه م زدم نمدونم چیه واقعا استرسم دارم ک میشه شیر داد اینطوری یا ن

اره بابا چه فکرا میکنید

ریلکس باشید و لذت ببرید

متاسفانه بارداری اول اینجوره

💋👨‍👩‍👦‍👦💋امیرعلی 👦.امیرحسین 👶👬