2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی😢

| مشاهده متن کامل بحث + 3909 بازدید | 65 پست
اخه من سوزش و خارش داشتم ازمایش دادم اصلا عفونت نداشتم پس خارش الانم بخاطر چی میتونه باشه؟؟ انقدر خ ...

الژی به چیزی نداری یا گرمیجات نخوردی مثل فلفل؟

خداوندا مرا به حال خود رها مكن
نه ايني ك گفتي شبيه زگيل نيس ولي خب يه دكتر زنان نشون بده خيتلت راحت شه

خدا کنه نباشه شوهرم عکساشو تو اینترنت دید گفت با اینی که تو داری خیلی فرق داره ولی من فک میکنن زگیله😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا کنه نباشه شوهرم عکساشو تو اینترنت دید گفت با اینی که تو داری خیلی فرق داره ولی من فک میکنن زگیله ...

بی خودی دکتری نکن

وقتی نبست,نیست دیگه

حوصله حرص و غصه داریا

💋👨‍👩‍👦‍👦💋امیرعلی 👦.امیرحسین 👶👬
اره بابا چه فکرا میکنید ریلکس باشید و لذت ببرید متاسفانه بارداری اول اینجوره

مامان امیرعلی من شما رو می دوس 😍🤩 یه آرامش خاصی تو کامتتاتونه 🤗😘

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود ...
بی خودی دکتری نکن وقتی نبست,نیست دیگه حوصله حرص و غصه داریا

اخه خودم به جهنم اگه یه وقت داشته باشم، من یه خواهر کوچیکم دارم میگم یه وقت به خواهرو مادرم انتقال ندم لباسامونو میندازیم ماشین لباسشویی

بی خودی دکتری نکن وقتی نبست,نیست دیگه حوصله حرص و غصه داریا

اخه خودم به جهنم اگه یه وقت داشته باشم، من یه خواهر کوچیکم دارم میگم یه وقت به خواهرو مادرم انتقال ندم لباسامونو میندازیم  لباسشویی

زهراجون زگیل شرایط خاص داره یهویی پیدا نمیشه که یکیش پارتنر متعدد جنسیه آلوده اس . یا استفاده از لوازم جتسی الوده . اینطور ک این دختره تو ماه عسل میگف . 

که الحمدالله از هممون به دوره.  انشالله چیزی نیس  . 

زهراجون زگیل شرایط خاص داره یهویی پیدا نمیشه که یکیش پارتنر متعدد جنسیه آلوده اس . یا استفاده از لوا ...

من مدتیه شورت نمیتونم بپوشم وقتی میپوشم انگار یکی دست گذاشته داره خفم میکنه میگم شاید بخاطر اینکه شورت نمیپوشم گرفتم چه میدونم😭😭😭😭

من مدتیه شورت نمیتونم بپوشم وقتی میپوشم انگار یکی دست گذاشته داره خفم میکنه میگم شاید بخاطر اینکه شو ...

نه چه ربطی داره . نترس فقط همین . هیچی نیس الکی خودتو نگران نکن . فردا جواب آزمایشتو گرفتی بیا منو صدا کن بهم شیرینی بده 😉😂😂😂منتظرماااااا 😏😅