gandomkocholo مدیر عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 1394 عنوان بچه ها عروسیم سال۹۳بود بیاید نظرتونو راجع به تاجم بدید، | مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 49 پست ممنونم ازتون زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای 1397/05/06 | 00:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gandomkocholo مدیر استارتر عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 1394 کاش به زمانی برمیگشتم که مهمترین مشکلم شکستن نوک مدادم بود. خواهرانه بهت میگم ارزش نداره ذهنتو درگی ... حتما عزیزم زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای
2331عشقم عضویت: 1396/05/29 تعداد پست: 4788 مال من حدود8سال پیشهاصلا واسم مهم نیست خوب بوده یا نه چون دیگه گذشتهشما هم فکرتون رو درگیر نکنید هرچیزیو باید به موقعش نظر بخواید نه بعد از چندسالمعلومه اگه چیزی از مد بیوفته هرجوره نگاش کنی دوسش نداریحالا یه چیز خز مد بشه تو چشم همه واقعا زیباس😆😆 😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید
gandomkocholo مدیر استارتر عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 1394 بچه ها هستید ازارایش چشم برم اسکرین بگیزم؟ زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای
ژینو13 عضویت: 1396/06/26 تعداد پست: 337 خوبه عزیزممن تاج نزاشتم خیال خودم و راحت کردم یه گل کوچیک رز گوشه موهام تمام بعدا هم بهش فکر نکردم بیخیال 😘😘
gandomkocholo مدیر استارتر عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 1394 من دیروز یه لحظه چشمم خورد به عکس عروسیم با خودم گفتم فازم چی بود اینقدر برای تاج و تور شور زدم و حر ... من که هیچیم به سلیقه خودم نبود زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای
gandomkocholo مدیر استارتر عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 1394 خوبه عزیزم من تاج نزاشتم خیال خودم و راحت کردم یه گل کوچیک رز گوشه موهام تمام بعدا هم بهش فکر نکردم ... بهترین کارو کردی افرین زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای
آرمیلاجووون عضویت: 1397/04/30 تعداد پست: 400 از این تاج ژله ای هاست منم واسه عقدم این جنسی بودسال ۹۳ ❤دختر نازم وجودت بهترین هدیه عشقست❤
gandomkocholo مدیر استارتر عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 1394 مال من حدود8سال پیشه اصلا واسم مهم نیست خوب بوده یا نه چون دیگه گذشته شما هم فکرتون رو درگیر نکنید ... اره واقعا زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای
gandomkocholo مدیر استارتر عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 1394 از این تاج ژله ای هاست منم واسه عقدم این جنسی بودسال ۹۳ اره ژله ای بود زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای
2331عشقم عضویت: 1396/05/29 تعداد پست: 4788 اره ژله ای بود من دوبار عروسی گرفتم از این ژله ایی بود مدلش فرق داشت واقعا الان دیدمش چقدر خز بوده😂😂😂واسه دومین جشنم یه گل رز کوچیک انتخاب کردم زدم بغل ولی خدایی چندسال بعد نگا کنی میخوره تو ذوق با اینکه تک تکشون رو خود ادم انتخاب میکنه😃😃ولی همشو دوس دارم اوه اوه اون ژسای آتلیه بعضیاش چقدر چیپن😅😅 😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید
gandomkocholo مدیر استارتر عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 1394 من دوبار عروسی گرفتم از این ژله ایی بود مدلش فرق داشت واقعا الان دیدمش چقدر خز بوده😂😂😂 واسه دومی ... دس رو دلم نزار 🤣🤣🤣من کلا همین یه مراسم عزوسی داشتم زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای
2331عشقم عضویت: 1396/05/29 تعداد پست: 4788 دس رو دلم نزار 🤣🤣🤣من کلا همین یه مراسم عزوسی داشتم مهم نیست اصل خوشبختی بعدش مهمهان شاءالله که خوشبخت باشید 😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید
gandomkocholo مدیر استارتر عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 1394 مهم نیست اصل خوشبختی بعدش مهمه ان شاءالله که خوشبخت باشید ایشالله خوشبخت بشی،همه یجوری گفتن وای چقد بده😏 زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای