gandomkocholo مدیر عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 1394 عنوان بچه ها عروسیم سال۹۳بود بیاید نظرتونو راجع به تاجم بدید، | مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 49 پست ممنونم ازتون زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای 1397/05/06 | 00:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gandomkocholo مدیر استارتر عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 1394 معمولیه تازه یادت اومده؟ اره نمیدونم چرادرگیر همه چیم شدم😑 زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای
gandomkocholo مدیر استارتر عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 1394 بد نیست. خوبه. ولی جدا خوش،بحالت چه فکر آزادی داری نه فکرم ازاد نیست درگیر این چرت و پرتاس🤣 زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای
gandomkocholo مدیر استارتر عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 1394 فازت چى بوده وقتى انتخابش كردى ؟ دوسش نداری؟ زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای
gandomkocholo مدیر استارتر عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 1394 خوبه عزیزم.چیزی فکرتو درگیر کرده؟ اره کلا برگشتم به فاز لباس و ارایش و مدل موهام زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای
مامان_دو_تفنگدار عضویت: 1395/11/04 تعداد پست: 6879 نه فکرم ازاد نیست درگیر این چرت و پرتاس🤣 حدا شاهده ازته دل میگم. خوششششششش بحالتمن اینقدر دغدغه دارم نمیدونم به کدومشون فک کنمآرزو میکنم همیشه دلت خوش باشه یا از اول دل به رویایی نبند، یا بر این رویای ویران گریه کن
gandomkocholo مدیر استارتر عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 1394 نه بنظرم خيلى مدل عجيبيه اون موقع ازاینا مدبود منم که توجنگ بودم،هرچی بودو همون اول میگرفتم،😔 زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای
tilana عضویت: 1394/06/03 تعداد پست: 8266 کاش به زمانی برمیگشتم که مهمترین مشکلم شکستن نوک مدادم بود.خواهرانه بهت میگم ارزش نداره ذهنتو درگیرش کنی عزیزم. و من، بار دیگر، وقتی آسمان صدایم کرد، برای خدا دست تکان دادم!
gandomkocholo مدیر استارتر عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 1394 خوشگللله😍😍 مرسی عزیزم زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای
gandomkocholo مدیر استارتر عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 1394 حدا شاهده ازته دل میگم. خوششششششش بحالت من اینقدر دغدغه دارم نمیدونم به کدومشون فک کنم آرزو میکنم ... نه بابا من انقد مشکلات دارم فقط دارم خودمو سرگرم میکنم زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای
gandomkocholo مدیر استارتر عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 1394 باید دید ب صورتت میومده یانه .بد نیسش ممنونم زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای