2777
2789
حسنا جون این برنامه جدیدی که میگم فک کنم بیشتر به دردت بخوره  فقط برای آب کردن شکم پهلوعه مال ه ...

مرسی عزیز دلم‌خیلی لطف کردی حتما دانلودش میکنم

💚در چشم کسانی که پرواز را نمیفهمند هر جه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که شکمم صافه،حتی بعد زایمان

ولی دوسداشتم کمی صورتم تو پر تر میشد، برا اون برنامه نداری؟البته بچه شیر میدم

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

من که شکمم صافه،حتی بعد زایمان ولی دوسداشتم کمی صورتم تو پر تر میشد، برا اون برنامه نداری؟البته بچه ...

سیب خوردن

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
سیب خوردن

😘

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

سلام خانمی توروخدا میشه راهنمایی کنی .این برنامه که ۳۰ روز هست کلا کجاش نوشته که ۳ مرحله میشه؟؟مثلا ...

ببخشید دیر جواب میدم ولی کودوم برنامه منظورتونه

از نشونه های دوست داشتن اینه که وقتی می بینیش نتونی جلوی لبخند زدنتو بگیری                                                                                              گفتند که او عاشق گیسوی کنمد است.              موهای من از عصر همان روز بلند است

وای استارتر خدا خیرت بده هر روزدعا به جونت میکنم.الان دو هفته اس دارم انجام میدم شکم و پهلوم خیلی بهتر شده

برای دو هفته ورزش اونم ۱۵ دقیقه در روز خیلی نتیجه ی عالی هستش

امیدوارم کامل شکمم تخت بشه

بازم میام از نتیجه میگم

💚در چشم کسانی که پرواز را نمیفهمند هر جه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد💚
ببخشید دیر جواب میدم ولی کودوم برنامه منظورتونه

خانومی منم دان کردم برنامه رو فقط اون ضربدر دوازده نوشته جلوی حرکات ینی هر حرکتو دوازده بار انجام بدیم یا ضربدر شش نوشته ینی شش بار ؟جواب منم بده ممنون 

استارتر عزیز ممنون بابت تاپیک خوبت من همه رو انجام دادم و خیلی برام تاثیر داشت  بازم ازت سپاسگ ...

خیلییی خوشحالم امیدوارم همتون موفق باشید      

از نشونه های دوست داشتن اینه که وقتی می بینیش نتونی جلوی لبخند زدنتو بگیری                                                                                              گفتند که او عاشق گیسوی کنمد است.              موهای من از عصر همان روز بلند است
خانومی منم دان کردم برنامه رو فقط اون ضربدر دوازده نوشته جلوی حرکات ینی هر حرکتو دوازده بار انجام بد ...

عزیزم من خیلی معزرت میخوام انقد دیر دارم جواب میدم این چند روز دسترسی نداشتم

بله بعضی حرکات جلوش تعداد داره و بعضی زمان مثلا سی ثانیه که برای گرم کردن اول تو حرکت پروانه میگه باید سی ثانیه پروانه بزنی و بعضی مثل پلانک ها هم باید سی ثانیه یا هر زمانی که داده روش بمونی

وای استارتر خدا خیرت بده هر روزدعا به جونت میکنم.الان دو هفته اس دارم انجام میدم شکم و پهلوم خیلی به ...

خیلی برام سوال شده هنوزم انجام میدی ورزشارو 

البته ببخشید فضولی میکنم؟؟؟؟؟