2777
2789
اها ممنون عزیزم 

خواهش میکنم عزیزم 

از نشونه های دوست داشتن اینه که وقتی می بینیش نتونی جلوی لبخند زدنتو بگیری                                                                                              گفتند که او عاشق گیسوی کنمد است.              موهای من از عصر همان روز بلند است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان دانلودش کردم.من فقط میخام شکمم اب شه نمیخام تمرینات سخت انجام بدم در حد سیکس پک اونوق باید چیکار کنم؟

میخایم با قانون جذب باردار شدم هورررررررا....دختر قشنگ و سفیدو سالمم تو راهه... 
الان دانلودش کردم.من فقط میخام شکمم اب شه نمیخام تمرینات سخت انجام بدم در حد سیکس پک اونوق باید چیکا ...

فقط قسمت اولشو انجام بدید که مال آب کردن چربیه 

اگه دوست داشتید شکمتون سفت هم بشه مرحله دوم رو انجام بدید

اما حالا که میخواید فقط چربی های شکم رو آب کنید همون سی روز اول کافی باید باشه  یعنی قسمتی که علامت یه جرقه فک کنم داره  اسمش Lose belly fat

از نشونه های دوست داشتن اینه که وقتی می بینیش نتونی جلوی لبخند زدنتو بگیری                                                                                              گفتند که او عاشق گیسوی کنمد است.              موهای من از عصر همان روز بلند است
واسه خوش فرم شدن ب ا س ن برنامه ندارین؟؟

چرا تبلیغش توی همین برنامه هست بعد انجام روز اول پایین صفحه میاد صبر کن اگه تونستم پیدا میکنم اگرنه که بعد انجام تمرینات به صفحه پایانی دقت کن 

برای فرم دهی ب ا س ن  باید حرکات اسکات بری حالا اگه برنامشو پیدا نکردی

چرا تبلیغش توی همین برنامه هست بعد انجام روز اول پایین صفحه میاد صبر کن اگه تونستم پیدا میکنم اگرنه ...

این حرکتو انجام دادم شدیدا به زانوهام فشار میومد حتی با رعایت همه نکاتش میخاستم بدونم شاید حرکت دیگه ای باشه که بتونم انجام بدم

این حرکتو انجام دادم شدیدا به زانوهام فشار میومد حتی با رعایت همه نکاتش میخاستم بدونم شاید حرکت دیگه ...

پیداش کردم من انجامش ندادم نظری ندارم ولی توی. گوگل پلی نظرات در بارش مثبت و پنج ستاره بود  و فکر میکنم اینم مثل اونیکی عالیه 

توی مایکت و بازار موجود نیس توی گوگل پلی هست 

پیداش کردم من انجامش ندادم نظری ندارم ولی توی. گوگل پلی نظرات در بارش مثبت و پنج ستاره بود  و ف ...

ببخشید کیفیت پایینه من گوگل پلی ام آبدیت نیس نتونستم بهتر بذارم

پیداش کردم من انجامش ندادم نظری ندارم ولی توی. گوگل پلی نظرات در بارش مثبت و پنج ستاره بود  و ف ...

ممنون ❤

مرسی عزیزم

من دانلود کردم

امیدوارم که بتونم ازش نتیجه بگیرم

تظرات کسایی که استفاده کرده بودن از این برنامه خیلی مثبت بود  انشاله که واسه منم  مفید باشه چون بعد از زایمان شکمم خیلی بد شده

💚در چشم کسانی که پرواز را نمیفهمند هر جه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد💚
مرسی عزیزم من دانلود کردم امیدوارم که بتونم ازش نتیجه بگیرم تظرات کسایی که استفاده کرده بودن از ا ...

امیدوارم سه ماه دیگه بیای بگی سیکس پکااام درومد 

البته زود تر در میاد اونموقع دیگه کارت تمووه

[QUOTE=65213000]امیدوارم سه ماه دیگه بیای بگی سیکس پکااام درومد  البته زود تر در میاد اونموقع دیگه کارت تمووه[/QUOTانشاله گلم

عزیزم قسمت چربی سوزی رو باید ۱ ماه کامل کنم بعد برم سراغ سفت کردن و... درسته؟یعنی ۳ ماه؟

یا اینکه میشه تمرین روز اول چربی سوزی و روز اول سفت کردن و روز اول سیکس پک رو در یک روز انحام داد

بعد روز دوم هم به همین صورت و الی آخر؟یعنی کلش در ۳۰ روز!

💚در چشم کسانی که پرواز را نمیفهمند هر جه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد💚
[QUOTE=65213000]امیدوارم سه ماه دیگه بیای بگی سیکس پکااام درومد  البته زود تر در میاد اونموقع د ...

نه عزیزم آهسته آهسته شما باید اول چربیاتو بسورونی بعد عضله هایی که مونده رو صفت کنی بعدش شکل بدی 

وقتی هنوز چربیات آب نشده چیو میخوای صفت کنی