سلام یه بچه ۳سال و دو ماه دارم تازگیا از جمع فراریه همش میگه خجالت میکشم بوس نمیده حتی به باباش ارتباط چشمیش متوسطه موقع رقصیدن دور خودش میچرخه قدرت تقلید داره تکلمش خوبه اما بعضی وقتا یه چیزایی رو اشتباه میگه بعضی وقتام حرفای من یا فحشای بقیه رو تکرار نیکنه به اسمش واکنش داره خوابشم خوبه بچه ها به نظرتون با این علایم اوتیسم داره تو کارای خونه کمک میده غقط خیلی لجبازه ارتباطشم با بقیه وقتی یهک یا دو ساعت بگذره خوب میشه با بچه ها بازی میکنه فقط بعضی وقتا در حد یک یا سی ثانیه به جایی خیره میشه ممنونم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
خیلی ممنونم از نظراتتون چند وقته همش گریه میکنم اخه هر چی به شوهرم میگم نمیبره دکتر میگه الکی عیب میذاری یه دختر ده ماهه دیگه هم دارم به خاطر اون نمیتونم جایی برم