2777
2789
عنوان

ماه گرفتگی و بارداری

554 بازدید | 22 پست

بچه ها یه ربع دیگه ماه گرفتگیه منم 13 هفتم باید فقط ب شکم دست نزنی یا ب کل بدن توروخدا زود جواب بدید

وخدایـــــــــی کــ بشـــــدت کافـــیست...♥️

😐

اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

‍ #ماه‌گرفتگی_در_بارداری

⚜ @BardarivaZayeman ⚜

🔴یکی از عواملی که باعث ایجاد لکه های #ماه_گرفتگی روی بدن میشه افت ناگهانی قند خون مادر و در نتیجه قند خون جنینه . این مسئله ممکنه وقتی اتفاق بیوفته که مادر دچار یک #شوک_عصبی شده مثلا به شدت ترسیده.

شاید قدیمیا وقتی خورشید یا ماه میگرفته خیلی می ترسیدند و این باعث افت قند خون و ایجاد این لکه ها میشده !

البته چیزی که از قدیمیا شنیده شده اینه : اگر زن باردار موقع ماه یا خورشید گرفتگی دست به شکمش بزنه همون جایی که دست زده روی پوست بچه لکه ( ماه گرفتگی ) میشه ! اون لکه های تیره و روشن که اصطلاحا به ماه گرفتگی معروفند بیشتر بدلیل مسائل ژنتیکی ایجاد میشن و انواع مختلفی دارند.

به هرحال به مادران #باردار توصیه میشه که خونسردی و #آرامش خودشون رو کاملا حفظ کنند و نگرانی به خودشون راه ندند و حتی اگر یک درصد حقیقت باشه خیلی راحت میتونند اصلا به ماه نگاه نکنند و برای راحت شدن خیالشون به جایی از بدن هم دست نزنند☺️ انشالله که همه نینی ها سالم و تندرست و سلامت بدنیا بیان🌺🍃

🌺 به اشتراک بگذارید...🌺

https://telegram.me/BardarivaZayeman

‍ #ماه‌گرفتگی_در_بارداری

🔴یکی از عواملی که باعث ایجاد لکه های #ماه_گرفتگی در جنين ميشود مسايل ژنتيكي هست  ..  !

البته چیزی که از قدیمیا شنیده شده اینه : اگر زن باردار موقع ماه یا خورشید گرفتگی دست به شکمش بزنه همون جایی که دست زده روی پوست بچه لکه ( ماه گرفتگی ) میشه ! اون لکه های تیره و روشن که اصطلاحا به ماه گرفتگی معروفند بیشتر بدلیل مسائل ژنتیکی ایجاد میشن و انواع مختلفی دارند.

به هرحال به مادران #باردار توصیه میشه که خونسردی و #آرامش خودشون رو کاملا حفظ کنند و نگرانی به خودشون راه ندند 🍃

🌺 به اشتراک بگذارید...🌺

https://telegram.me/joinchat/A7DHWjvyscG9n7iUHrEbHA

🆔 @nsh69

😂😂😂😂😂

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)
نیاز نیست به ماه نگاه کنی برای اینکه خیالت تخت بشه نگاه نکن به ماه 

نگاه کردنش هیچی الان مسئله اینه ب کل بدن نباید دست زد یا شکم اخه هرکی یه چی میگه

حالا برعکس انگار‌ امروز صدساله حموم نرفتم همه جام میخاره😑

من دوشم گرفتم ولی باز میخاره😐

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
حالا برعکس انگار‌ امروز صدساله حموم نرفتم همه جام میخاره😑

خخخخ وای منم همه جام میخاره خیلی جالبه انگار مورچه تو لباسمه