2777
2789
عنوان

دلم چندوقته گرفته

268 بازدید | 29 پست

نمیدونم چرا چیزی جدیدا خوشحالم نمیکنه حوصله خودمم ندارم دیگههه خودمم نمیدونم چی میخوام باید چیکار کنم قبلاها یه دانشگاه میرفتیم اما الان خیلی وقته که دانشگاه تموم شده وازدواج کردم ولی اصلا حوصله ندارم

مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در اب در دلم هستی وبین منو تو فاصله هاست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چي گير كرده توش  مادر شوهري خاشوهري چيزي

نه اونا خوبن کاری نمیکنن ولی تمام خواسته اام له شده من دوس داشتم درس بخونم یه عالمه کار دیگه انجام بدم یه عالمه کلاس برم ولی نمیشه هییی

منکه یه خرید برن از این رو به اون رومیشم😆

امتحان کن شماهم 

برای منکه معجزه میشه انگار😂

معلم مرا بخاطر سفید بودن دفترنقاشی ام تنبیه  کرد و همه خندیدند😢اما من خدایی را کشیده بودم که همه میگفتند دیدنی نیست❤❤
منم همین طور دنیا رو خوب نمیبینم.

اره واقعااا بخدا من سنی ندارم ۲۱ سالمه ولی ۴۰ تا اینا خواستگار داشتم همشونم با موقعیتای خوب بخدا همشون کار داشتن خونه داشتن ولی خوب هییی