2777
2789
عنوان

دلم چندوقته گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 29 پست
همش میگی هی خوب یهو بگو

هااا من خوب شدم جاری خواهرم شوهرم عصبیه بعد خودمم عصبیم دوس دارم حداقل یه جاهایی من کوتاه بیام یه جاهایی اون ولی خوب من که عصبی میشم اون بدتر میشه خیلی میرم تو خودم دلم میخواد همش گریه کنم

بخدا داغون شدم

مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در اب در دلم هستی وبین منو تو فاصله هاست
چی شد اینو انتخاب کردی؟

میگم برادرشوهر خواهرم بود نمیدونستم انقدر عصبیه یعنی انگار چشام بسته شد وانتخابش کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه یه خرید برن از این رو به اون رومیشم😆 امتحان کن شماهم  برای منکه معجزه میشه انگار😂

من خونه مامانم یه دل خوش داشتم وکارایی که دوس داشتمو انجام میدادم ولی الان واقعا نمیتونم من عاشق درس خوندنم ولی پولش نیست

خب چی شدخاستگارا 

بابام اینا نزاشتن میگفتن درسمو اول بخونم عزیزم ولی خوب این دیگه برادرشوهرخواهرم بود انقدر شوهر خواهرم اصرار کرد 

اسرار کنه ادم ک به حرف بقیه ازدواج نمیکنه حتما خودتم دوسش داشتی

میدونی فک نمیکردم انقدر عصبی باشه واقعا فک میکردم ارو باشه اخه من تا قبل از اونم با هیچ پسری دوس نبودم نه حرف میزدم نه چیزی

توکل به خدا عزیزدلممم ایشالا که درست بشه این شرایط سخت خیلی سخته

اره فداتشمم دعا کنید کارش درست بشه زودتر عزیزم