2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چی می گیری فقط بگیر

چون هر روز ارزش پول پایین میاد پول نقد نگه داشتن اشتباس.

طلا هم می خوای بخری باید با دید بلند مدت بخری

چون چند وقته نوسان زیاده.

و با توجه ب اینکه قرار آمریکا تحریم خودرو و فلزات گران بها رو اعمال کنه احتمالا بازم قیمت طلا بالاتر بره.

فقط طلا خریدی بعد ۲ ماه پایین اومد یکم نفروش

چون آخر دوره ریاست جمهوری ها معمولا گرونی طلا و کالا اتفاق می افته

یه سوال چرا یه عده انقد احمقن که فکر میکنن طلا میتونه براشون کاری بکنه؟اگه بالفرض جنگ بشه این طلایی ...

کسی که طلا میخره تیشه به ریشه کسی نمیزنه. فقط یه فگر اقتصادی داره و میخواد سرمایشو حفظ کنه. اونایی که تیشه  به ریشه ما زدن همونایین که مملکتو به خورد فلسطین و سوریه دادن و عین یزید آب رو برای مردم جنوب بستن.

دل نیست کبوتر که چو برخاست نشنید. از گوشه بامی که پریدیم پریدیم
وااا نه نکن اینکارو الان دیگه نمیره سرمایشوبزاره روملک مامان من خودش کلی طلاداشت براخونه فروخت خونه3 ...

شما هیچی از اقتصاد نمیدونین. چون وقتی طلا گرون بشه مصالح ساختمانی هم میره بالا. پس خونه خیلی هم خوبه. ایشون خونه میخره سرمایش هم هست. 

وااا نه نکن اینکارو الان دیگه نمیره سرمایشوبزاره روملک مامان من خودش کلی طلاداشت براخونه فروخت خونه3 ...

اصلا نقدینگی به چه درد میخوره؟ادم میخواد زندگی کنه نمیخواد که پول هارو با خودش ببره قبرستون

نمیدونم کلا گیج شدم...حالا اگه بفروشم قیمت رو تابلو برمیدارن؟

بچه ها سلام...🙋‍♀️