من همه دنیا رو بگردم مثه تو پیدا نمیشه نه هیچکی توی دنیا ❤️عشقم❤️ مثه تو زیبا نمیشه 🫂یکی اینجاست که تو رو هر جوری بشی باز تو رو دوست داره همیشه🌹 یکی اینجاست که تو رو تنها نمیذاره همیشه 🌹از باگ های دنیا هم ؛ اینکه با هر کی حالمون خوبه ،ازمون دوره...💔🙃 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420
بقچه جان شماک تو ی تاپیکی ک راجب خریددلاربود گفتی خیانته خودت میخای طلابخری!
عزیزم مشخص نیست من دارم شوخی میکنم واقعا؟😐
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بله قیمت جهانیش خیلی افت کرده اینم تو ایران حبابه من خودم همسرم بهم پنج تومن داد طلا بخرم نخریدم چون دوس نداشتم ریسک کنم تازه به دیگرانم ظلم میشه ادم اگه طلا نخره نمیمیره
یه سوال چرا یه عده انقد احمقن که فکر میکنن طلا میتونه براشون کاری بکنه؟اگه بالفرض جنگ بشه این طلایی که انباشتین جز اینکه قاتل جونتون بشه هیچی نیست. فکر کردین اون طلا امنیته اینجوری تیشه به ریشه زندگی ملیون ها ادم میزنید