2777
2789
مهم نیست ما پولداریم😂😎

بابا ژن خوب کی بودی😂

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من همه دنیا رو بگردم مثه تو پیدا نمیشه نه هیچکی توی دنیا ❤️عشقم❤️ مثه تو زیبا نمیشه 🫂یکی اینجاست که تو رو هر جوری بشی باز تو رو دوست داره همیشه🌹 یکی اینجاست که تو رو تنها نمیذاره همیشه 🌹از باگ های دنیا هم ؛ اینکه با هر کی حالمون خوبه ،ازمون دوره...💔🙃 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

جدی؟یعنی جهانیش پایینه؟؟ ولی اخه هفته پیش پنجشنبه دقیقا243بود والان...

این قیمت حباب نیس. ارزش ریال ایران اومده پایین و تا ترامپ هست  و اینا هستن بالا نمیره. تا میتونید پولاتونو تبدیل به پشتوانه مستحکمی مثل طلا کنید

دل نیست کبوتر که چو برخاست نشنید. از گوشه بامی که پریدیم پریدیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بقچه جان شماک تو ی تاپیکی ک راجب خریددلاربود گفتی خیانته خودت میخای طلابخری!

عزیزم مشخص نیست من دارم شوخی میکنم واقعا؟😐

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بابا ژن خوب کی بودی😂

اقامووون😏😎

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
این قیمت حباب نیس. ارزش ریال ایران اومده پایین و تا ترامپ هست  و اینا هستن بالا نمیره. تا میتون ...

چه خوب ممنون ازراهنماییت. منم فکرمیکنم پایین نمیادتوایران وخاورمیانه الان همه سمت طلارفتن چون امنیت سرمایه داره ودیگه به مسکن فکرنمیکنن

قیمت جهانی طلا افت کرده ها این قیمت دست دلال هاست یک وقت دیدی شدید کشید پایین سرمایه گذاری نکن برای ...

ما هر چقدر میگیم مثل اینکه بعضیا باز متوجه نمیشن میگن ارزش پولمون اومده پایین   

ما هر چقدر میگیم مثل اینکه بعضیا باز متوجه نمیشن میگن ارزش پولمون اومده پایین    

یک سری چیزها داخلی مثل همین قیمت طلا

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

یه سوال چرا یه عده انقد احمقن که فکر میکنن طلا میتونه براشون کاری بکنه؟اگه بالفرض جنگ بشه این طلایی که انباشتین جز اینکه قاتل جونتون بشه هیچی نیست. فکر کردین اون طلا امنیته اینجوری تیشه به ریشه زندگی ملیون ها ادم میزنید