2777
2789
عنوان

ی سوال؟

223 بازدید | 37 پست

اجیای گلم،من برا بارداری اقدام میکنم دیشب بعد نزدیکیمون ک رفتم خودمو بشورم ازم ی لخته خون داخل ترشحا اومد،بدجورنگرانم چی میتونه باشه،تازه پریودیمو تموم کردم.لطفاجوابموبدین

خداجونم،اگه همه هم پشتمو خالی کنه،میدونم توپشتمی،میدونم نمیزاری زمین خوردنمو کسی ببینه چون تومهربونترینه مهربونی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو اقدامی بعد از نزدیکی نباید بلافاصله بشوری خودتو

بعد نیم ساعت یا۴۰دیقه رفتم

خداجونم،اگه همه هم پشتمو خالی کنه،میدونم توپشتمی،میدونم نمیزاری زمین خوردنمو کسی ببینه چون تومهربونترینه مهربونی
مگه تو اقدام نیستی؟دیگه شستن چیه😐اسپرمارو نابود کردی که

وااا دسشویی داشتم خب.یعنی نبایددسشویی هم رف؟

چرا نباید بشوریم!؟منکه تا دسشویی نرم خوابم نمیبره.

باید نیم ساعت بعد از جات بلند شی عزیزم بری دستشویی 

هیچ وقت باطن زندگی خودت با ظاهر زندگی مردم مقایسه نکن  

قبل از اقدام تقویم همسران ۹۷را مطالعه کنید، در کتاب فروشی ها هست.

نوشته چه روزهایی خوبه برای بچه دار شدن و چه روزهای بده.

مثل زمان خسوف و کسوف و قمر در عقرب و اول و وسط و آخر ماه قمری که بچه بیماری صرع میگیره.

موقع رابطه بسم الله بگویید وگرنه شیطان هم در ایجاد نطفه شریک میشه.

رو به قبله هم نباید باشه.

کتاب حلیة المتقین علامه مجلسی را مطالعه کنید، همه آداب زندگی رو نوشته مثل آداب زناشویی

تازه پری تموم شده اخرین لخته های خون ته رحم بعد مزدیکی میاد بیرون...ولی اقدام میکنی سریع نشور که

نه سریع نشستم ک،بعد۴۰دیقه اینا رفتم.مشکلی داره شستنم؟