2777
2789
عنوان

با آرد نخود چی ام وا رفت 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 47 پست

من درست کردم وا نرفت اصلا.نخود رو یکبار بیشتر چرخ نکن یکم زبرباشه.آب پیاز رو بگیر کم پیاز بزن سیب زمینی پخته هم کمی بزن من گوجه رنده شده هم میزنم خوشمزش میکنه بایه قاشق کوچیک رب.

بعد قالب بزن بذار تو فریزر...یکم سفت شد بریزش تو روغن ولی روغنت داغ باشه اصلا اولش دستش نزن تا خودش رو بگیره...بعد آروم امتحان کن اگه از ظرف جداشد برعکسش کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم کرجیم اصالتن الان ساکن مرکزی چطور تخم مرغ چون موادم زیاده همیش یدونه میزنم اصن وانمیره

آهان عزیزم. اخه هر شهری ب ی سبکی درست میکنن. بجای تخم مرغ با موادت ی کم نون چرخ کن دگ وا نمیره

میشه برای مامان شدنم ی صلوات بفرستین
موادتو خیلی خیلی چرخ کردی😂

دو بار چرخ کردم 😳

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
اره اما به فلافل تخم مرغ نمیزنن مزش عوض میشه 

مزش عوض نمیش اصن مزه تخم مرغ احساس نمیش من زیاددرست میکنم ب اون همه موادی تخم مرغ میزنم اصن معلوم نمیش

کاربرقدیمی ام 😄وقتی بچه بودمم غم بود😥ولی اون موقهاخیلی کم بود😢😧
دو بار چرخ کردم 😳

خب نخود باید یه حالت دونه دونه ریز داشته باشه...وقتی چندین بار چرخ کردی له میشه اصن

💕💜😎والا الان خوشکل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕کانال پراز نمدی های خوشکل من@namadigolgoli
خب نخود باید یه حالت دونه دونه ریز داشته باشه...وقتی چندین بار چرخ کردی له میشه اصن

الان چیکار کنم 😑

نون یا تخم مرغ ؟😳

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
عزیزم کرجیم اصالتن الان ساکن مرکزی چطور تخم مرغ چون موادم زیاده همیش یدونه میزنم اصن وانمیره

اصل غذای فلافل تخم مرغ  نداره حتی بیرون هم تخم مرغ نمیزنن حالا هرکی دوست داره بزنه