2777
2789
عنوان

با آرد نخود چی ام وا رفت 😢

329 بازدید | 47 پست

بچه ها وا رفت دوباره که آبروم رفت 😶

چه خاکی تو سرم بریزم  

راهنماییم کنید لطفااااا😢😢😢

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فلافل

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

خوب معلومه چرا اولن اردنخودچی نزن ی دوتاپیازکوچیک رنده کن قشنگ ابشوبگیر باتخم مرغ هم بزن نخوداسیاب شده روبریزتوش نخودتم ک بایداز ی روزقبل خیس کنی

کاربرقدیمی ام 😄وقتی بچه بودمم غم بود😥ولی اون موقهاخیلی کم بود😢😧

😁😳😳

یعنی بریزم بره😲کتفم درد گرفت اینقدر ورز دادم 

خوب معلومه چرا اولن اردنخودچی نزن ی دوتاپیازکوچیک رنده کن قشنگ ابشوبگیر باتخم مرغ هم بزن نخوداسیاب ش ...

سیب زمینی . گوجه سیر پیاز نخود ادویه زدم آرد نخودچی ام زدم ولی دوباره وا رفت

سیب زمینی آبپز کن بزن توش

زدم

سیب زمینی . گوجه سیر پیاز نخود ادویه زدم آرد نخودچی ام زدم ولی دوباره وا رفت

ببین سیروادویه ونمک  ونخود ب علاوه دوتاپیازکوچیکورنده کن بای تخم مرغ وانمیره مطمعن باش فقط اب پیازوبگیر

کاربرقدیمی ام 😄وقتی بچه بودمم غم بود😥ولی اون موقهاخیلی کم بود😢😧

خانما لطفن نگین سیب زمینی بزن اخه برافلافل سیب زمینی نمیزارن که بعد بااین دستوری که استاتر فلافل درست کرده هم سیب زمینی گذاشته هم گوجه بعد دوبار هم چرخش کرده نمیشه که کلن طعم فلافل نمیده هم