2777
2789
عنوان

خونه داری

148 بازدید | 13 پست

سلااااام شلاااام بچه ها من مجرد هشتم و خونه بابام زندگی میکنم یه داداش کوچیک دارم خونه ما حدود۱۶۰متر  و چهارخوابه هست  ینی یه اتاق من و داداشم ، یه اتاق مامان بابام ، یکی هم اتاق نشیمن ،یکی هم انباری ،به جژ سالن ، و اسپز خونه 

خیلی لیارو توی همین نی نی سایت دیدم که میگن  حال و حوصلخ تمیز کزدن خنمو ندارم ولی وقی خونه ادم تمسز باشه یه حس خیلی خوبی داریم من یه صبح ها پامیشم به جز کار های بهداشتی و صبونه خودم از اتاقم شروع میکنم تمیز میکنم گرد گیری میکنم مسز ارایشمو میچینم بعدشم میرم سراغ اشپز خونه و ظرف و غیره... و همه جارو با کمک مامان جونی تمیز مسکنم 

ششما هم برنامه روزانتو بگید فداتون دوست جونیااا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبح پا میشم میرم طبقه پایین پیش مامانم یکی دو ساعت میشینم .بعد میام بالا کارامو میکنم .دوباره میرم پایین .ظهر که شوهرم اومد میرم بالا ناهار میخورم می خوابم پا میشم دوباره میرم پایین

کلا یا دارم میرم پایین یا دارم میام بالا😁😁😁

صبح پا میشم میرم طبقه پایین پیش مامانم یکی دو ساعت میشینم .بعد میام بالا کارامو میکنم .دوباره میرم پ ...

عزیزم  شما هم مث  مامان منی خونه مامان بزرگم کنار خونه ما  هست مامانم هر صبح میره شر میزنه میاد