2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی و تاخیر پریودی

| مشاهده متن کامل بحث + 2994 بازدید | 36 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک همش توهم بارداری دارم😢

منم همیشه توهم بارداری دارم چون بار اول ناخواسته باردار شدم دوستندارم اینبارم ناخاسته باشه دوسدارم با برنامه ریزی باشه

و بلاخره من هم مامان شدم توروخدا برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍😍😍
زیرنظر دکتر یه دوره قرص ال دی بخوری اوکی میشه منظم میشن تاریخات

اگه باردار نباشم چون میخوام شهریور اقدام کنم نمیخوام قرص بخورم

منم همیشه توهم بارداری دارم چون بار اول ناخواسته باردار شدم دوستندارم اینبارم ناخاسته باشه دوسدارم ب ...

منم همینطور

خیلی اذیت میشم

پریودام منظمه

این ماه ۵ روز عقب افتاد اعصابم ریخته بود بهم تا مرز دیوونگی رفتم تا پری اومد

منم همینطور خیلی اذیت میشم پریودام منظمه این ماه ۵ روز عقب افتاد اعصابم ریخته بود بهم تا مرز دیوو ...

وااااای منم اینجوریم ها الان دارم میمیرم از استرس خوابمم نمیبره حالا من دوره هامم کوتاهه ۲۱ روزه باور کن تا این ۲۱روز میگذره من چند بار میمیرم و زنده میشم

وااااای منم اینجوریم ها الان دارم میمیرم از استرس خوابمم نمیبره حالا من دوره هامم کوتاهه ۲۱ روزه باو ...

مدام باخودم میگم ریلکس باشم

اصلا بهش فکر نکنم اما انگار نمیشه

همش ترسو دلهره

این استرسی ک دارم باعث‌میشه اصلا ب رابطه و لذت دقت نکنم

مدام باخودم میگم ریلکس باشم اصلا بهش فکر نکنم اما انگار نمیشه همش ترسو دلهره این استرسی ک دارم با ...

بچه نداری؟چند سالته؟روش پیشگیریت چیه؟

چرا یکی دارم میخام همین یکی هم باقی بمونه

واسه من فوت کرد شهریور یک سال میشه میخوام باز اقدام کنم چون پسر بود خیلی دوسدارم خدا پسرمو بهم برگردونه