2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرم کوچیک بود به مای بیبی میگفت گای بیبی؛ به قایم شدم هم میگفت قامی شدم میگفت مامان بیا قامی موشک بازی کنیم😆😆

عشق یعنی صد سال دیگه ام بهش حسی که داری توی دلت جوونه، عشق یعنی همه بفهمن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه😍😍😍😍😍😍
رفتیم ماشینو تو پارکینگ پارک کنیم..مامانم میخواست پول رو حساب کنه که مسئول پارکینگ گفت دستتون باشه.. ...

😂😂😂😂😂😂😂

معلم مرا بخاطر سفید بودن دفترنقاشی ام تنبیه  کرد و همه خندیدند😢اما من خدایی را کشیده بودم که همه میگفتند دیدنی نیست❤❤
تو مغازه پرده فروشی به صاحاب مغازه گفتم ببخشید قیمت این کرده پرپره هاتون چنده    میخاستم ب ...

وای مردم از خنده🤣🤣🤣

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

تو مغازه پرده فروشی به صاحاب مغازه گفتم ببخشید قیمت این کرده پرپره هاتون چنده    میخاستم ب ...

😅😅😅😅😅

عشق یعنی صد سال دیگه ام بهش حسی که داری توی دلت جوونه، عشق یعنی همه بفهمن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه😍😍😍😍😍😍

وای عجب سوتی دادی😂😂

معلم مرا بخاطر سفید بودن دفترنقاشی ام تنبیه  کرد و همه خندیدند😢اما من خدایی را کشیده بودم که همه میگفتند دیدنی نیست❤❤

توی یه جمعی  برگشتم گفتم ک اندومه پام کشیده شده 😣

تاندوم 😑

کا  ندوم😆

من😶

همسر😐

حضار😂

تازه قبلش تو ذهنم مرور کردم یه بار نگم ک ا ندوم😃😃😃

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    

یه بار روز عاشورا از مراسم برگشته بودیم همه دم در بودیم همسایه یه پارچ شربت آورد خیلی حال داد پسر خالم به خواهر زاده کوچیکش گفت برو به همسایه بگو مث طفلان مسلم تشنه نشستیم دم در یه پارچ دیگه شربت بدین همسایه فامیل بود.خلاصه این کوچولو به همسایه گفته بود مث تفلون نچسب نشستیم دم در ...😂😂

#در_خانه_بمانیم
الان تو اونیکی تاپیک هم گفتم  امروز وسط خیابون ماشینمون خاموش شد  شوهرم رفت تعمیر کار ...

وای ای جان دخترا خیلی بابایی ان.منم بچه بودم بابام تو آفتاب می ایستاد دلم براش میسوخت

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️