2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی معذرت میخوام چس کلاس گذاشته بودم. اومدم به مادر بزرگ شوهرم که تعارف میکرد بگم مرسی خوردم. یهو گفتم مردم!!!!

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

اومدم مثلا بگم مغازه ی هستی بسته بود گفتم هستی بستی بود😂

یا اومدم خواهر برادرمو صدا بزنم واسه شام که بگم سما امین بیایین گفتم سمین😂

واسہ آرزوهامون تلاش ڪنیم،پنیر مجانے فقط تو تلہ موشہ...

دوستم به تخمه آفتابگردون گفت آفتاب پرست فروشنده هم رفت براش آورد. 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

دوست من جوگیر شد خواست بگه استاد من کنفرانس میدم منتها به جای اون ن اول س گفت 

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !

اومدم حرف بزنم امروز جلو مدیرمون یعنی حرف که نزدم هیچ با فرقون تک چرخ زدم یکی یه حرفی پشت سر مدیرمون زده بود من یعنی اومدم بهش بگم یعنی شما خودتون عقلتون میرسه که تشخیص بدید کی حرف راست میزنه کی دروغ 

یهو گفتم یعنی مدیر انقدر نفهمه که تشخیص نمیده کی حرف راست میزنه کی دروغ !!!!

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر