سلام همه دوستاب خوبم.من چندروز پیش وقتی وقت دکتر داشتم از دکترم با کلی خواهش و تمنا خواستم ک سزارینم کنه و اونم موافقت کرده بود.و اوکی نهایی رو داد.چون خودش عضو کمیسیون پزشکی بیمارستانم هست.از همون چندروز پیش ک بیشتر اطلاعات درمورد سزارین کسب کردم دیدم چقدر افتضاحه و چ عوارض وحشتناکی داره ک ادمو قشنگ بین مرگ و زندگی قرار میده.دیگه تصمیم ب طبییعی گرفتم و چقدر ازین بابت راضی و خوشحالم خدا کنه خداهم کمکم کنه تا بتونم طبیعی زایمانم کنم البته پیخوام از روش های کاهش درد ممثل اپیدورال یا اتاق لیبر استفاده بکنم.راستی هفته ۳۱ هم هستم😉ب همتون توصیه میکنم هیچوقت اخودتونو تا مجبور نشدین و واقعا از نظر پزشکی نمیتونین زیر تیغ جراحی نندازین.چون عوارض وحشتناکی داره😢
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
زایمان طبیعی با ”اپیدورال ”زایمان بی درد و کم عارضه ست.لطفا فیلم هاشو سرچ کنید و کلیپهایی که متخصصین بیهوشی راجع به اون گفتن، کافیه تو نت بزنید زایمان اپیدورال☺️
زایمان طبیعی با ”اپیدورال ”زایمان بی درد و کم عارضه ست.لطفا فیلم هاشو سرچ کنید و کلیپهایی که متخصصین بیهوشی راجع به اون گفتن، کافیه تو نت بزنید زایمان اپیدورال☺️
اپیدورال که میگن خوب نیس. میگن بعد زایمان باید شیاف استفاده کنی تا بتونی بری دسشویی.
اطلاعات غلط دادن