2777
2789
عنوان

تصمیم برای زایمان

303 بازدید | 23 پست

سلام همه دوستاب خوبم.من چندروز پیش وقتی وقت دکتر داشتم از دکترم با کلی خواهش و تمنا خواستم ک سزارینم کنه و اونم موافقت کرده بود.و اوکی نهایی رو داد.چون خودش عضو کمیسیون پزشکی بیمارستانم هست.از همون چندروز پیش ک بیشتر اطلاعات درمورد سزارین کسب کردم دیدم چقدر افتضاحه و چ عوارض وحشتناکی داره ک ادمو قشنگ بین مرگ و زندگی قرار میده.دیگه تصمیم ب طبییعی گرفتم و چقدر ازین بابت راضی و خوشحالم خدا کنه خداهم کمکم کنه تا بتونم طبیعی زایمانم کنم البته پیخوام از روش های کاهش درد ممثل اپیدورال یا اتاق لیبر استفاده بکنم.راستی هفته ۳۱ هم هستم😉ب همتون توصیه میکنم هیچوقت اخودتونو تا مجبور نشدین و واقعا از نظر پزشکی نمیتونین زیر تیغ جراحی نندازین.چون عوارض وحشتناکی داره😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتاق لیبر یعنی اتاق زایمان

همه میرن لیبر

ولی اپیدورال عللیه

تصمیم خوبیه

زایمان طبیعی با ”اپیدورال ”زایمان بی درد و کم عارضه ست.لطفا فیلم هاشو سرچ کنید و کلیپهایی که متخصصین بیهوشی راجع به اون گفتن، کافیه تو نت بزنید زایمان اپیدورال☺️
اپیدورال که میگن خوب نیس. میگن بعد زایمان باید شیاف استفاده کنی تا بتونی بری دسشویی. 

اطلاعات غلط دادن

زایمان طبیعی با ”اپیدورال ”زایمان بی درد و کم عارضه ست.لطفا فیلم هاشو سرچ کنید و کلیپهایی که متخصصین بیهوشی راجع به اون گفتن، کافیه تو نت بزنید زایمان اپیدورال☺️

روش زایمان بی درد همچین بی درد هم نیست باید چند سانت باز بشی بعد

تازه ممکنه تاثیر نداشته باشه رو درت

سزارین هم هم اگه بیهوشی عمومی باشه خیلی بهتره دیگه کمردرد و سردرد بعدش نداری