2777
2789
عنوان

تصمیم برای زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 23 پست
به نظرم وقتی یکی دردش نمیگیره سزارین کنه بهتره تا القا زایمان کنه من خیلی ها رو دیدم با القا خیلی اذ ...

به من پنج نوبت آمپول فشار زدن ولی اصلا دردم نمی گرفت در حد یه پریود درد داشتم.ولی انقباض شکمیم رو دستگاه زیاد نشون میداد.بعد دو روز و نیم آخرش سز شدم.

یه نفس بیشتر فاصلمون نیست ........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه عوارضی میشه بگی

شروع و تکثیر سلول های بدخیم و سرطانی ب دلیل ماندن خون اضافی در شکم.(اینو یکی از همسایه هامون جلو خودم تجربه کرد).

آمبولی و سکته چندروز تا چندهفته بعد جراحی های شکمی خیلی زیاده.و متاسفانه باعث مرگ مادر میشه(اینم از اقوام بودن اینطوری)

گرفتن فتق از مناطقی ک از داخل جراحی شده و پاره شده و بخیه خورده.(اینم خالم اینطور شد چندسال پیش)

وووووو....😢

من سزارین بودم ولی اینطور که تو اطرافیان دیدم و شنیدم هم درد کشیدن هم بخیه خوردن و هم عفونت زیاد داشتن اونایی که طبیعی بودن اگر اینکار تو کشورهای اروپایی و امریکایی کمتر انجام میشه بخاطر هزینه بالای عملهای جراحیه نه چیز دیگه

شروع و تکثیر سلول های بدخیم و سرطانی ب دلیل ماندن خون اضافی در شکم.(اینو یکی از همسایه هامون جلو خود ...

دور از جون خیلیها هم از قدیم و ندیم تا الان سر زایمان طبیعی فوت شدن.اون خونی هم که میگی تا ۴۰ روز پس از زایمان به طور کامل خارج میشه.طبیعی هم نیاز به برش و بخیه داره که جای بخیش فوق العاده حساس و در معرض آلودگی و عفونت هست و در طبیعی دهانه واژن بزرگتر از قبل میشه و خیلی چیزهای دیگه!در کل هر دو روش هم مضراتی دارن هم مزیتهایی و نمیشه بگی کدوم بهتره.البته پسر من بریچ بود و سزارین فوق العاده خوب و عالی داشتم.

من الان ٢هفته هست زايمان كردم تركيه هستم خيلي راضي بودم درد زيادم فقط ٢٠ دقيقه بود.الانم كاملا سر پا هستم به نظر من طبيعي از سزارين خيلي بهتره اصلا قابل مقايسه نيست من هر كس بخواد زايمان كنه زايمان طبيعي رو توصيه ميكنم اصلا هم ترس نداره مثل باد ميگذره چشم رو هم بذاري ميگي واي من زايمان كردم اونم طبيعي.