2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 87 پست
عزیزم درسته ولی خیلی تو فشارم خیلی 

اما این کار درسته، حالا من خبر از چیزای دیگه ندارم ولی این کار درسته و حق دارن ، یدف قرص x یا روان گردان و... بعد بدن خدایی نکرده گیج بشی کاری انجام بدن میخوای چیکار کنی؟ اینجا رو واقعا حق دارن، اما از چیزای دیگه خبر ندارم چین که میگی تنها این نیست 

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
عزیزم شما حق داری الان تو یه سنی هستی که دوست داری اینکارا رو بکنی  اما واقعا بنظرت درسته تا ا ...

منم قبول دارم درست نیست ولی چطور همه خانواده ها اجازه میدن ولی خانواده من میگن کار یکبار میشه من تا دمه درم بخوام برم باید دو بار اجازه بگیرم 

❤️😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه دوست پسری که شرایطتونو درک نمیکنه

تازه تشویقم میکنه میگه با مامانت قهر کن یه ذره تو روش وایسا بزار بدونن بزرگ شدی آخه خانواده خودش کلا هیچ ایرادی نمیگیرن واسه دخترشون

❤️😍
من عصبی شدم مهمونی زهرش کردم اون هم گفت دوستای اینا اینجورین و اونجورین مهربونن تو نیستی 

الهی قربونت برم من بهت حق میدم کاملاهم درکت میکنم الان چقدر ناراحتی و از سرعصبانیت حرفای خوبی نزدی به اون اقا، نظرمن اینکه دیگه باهاش صحبت نکن تااروم شی بتونی منطقی باهاش صحبت کنی گرچه صبحتای ایشونم منطقی نیست

اما این کار درسته، حالا من خبر از چیزای دیگه ندارم ولی این کار درسته و حق دارن ، یدف قرص x یا روان گ ...

شما درست میگید من تا حالا فکر اینا رو نکرده بودم 

❤️😍
دوس پسرت و بذار کنار  پارتی قاطی اونم تا الان ؟ پدر مادرت حق دارن اجازه ندن بری .اون دخترا خراب ...

برعکس اونا فک میکنن من بدم خانوادم محدودم کردن 

❤️😍
تازه تشویقم میکنه میگه با مامانت قهر کن یه ذره تو روش وایسا بزار بدونن بزرگ شدی آخه خانواده خودش کلا ...

عزیزم قدر خانوادتو بدون دوستت دارن که نگرانتن بخاطر حرف یه پسر غریبه ناراحتشون نکن خدا میدونه این پسره خوبیتو میخواد یا نه

ممنونم ازتون بالاخره یکی درکم کرد آروم شدم 

خواهش میکنم عزیزم مادخترا هممون این سن را گذروندیم ههمون دلمون ازاین شیطنتا میخواست اما گلم بزرگترکه بشی دیدت عوض میشه و میبینی اگه خانوادت نذاشتن بری نه اینکه بخوان اذیتت کنن نه فقط دارن تو ازخطرها حفظ میکنن

الهی قربونت برم من بهت حق میدم کاملاهم درکت میکنم الان چقدر ناراحتی و از سرعصبانیت حرفای خوبی نزدی ب ...

اگه منطقی بود یا دوسم داشت نمی‌گفت تو روی خانوادت وایسا فوقش اینه یه چک میخوری دیگه 

❤️😍
منم قبول دارم درست نیست ولی چطور همه خانواده ها اجازه میدن ولی خانواده من میگن کار یکبار میشه من تا ...

عزیزم اینطور نیست اصلا 

به خواهر منم اجازه نمیدن 

به دوستاشم همینطور 

و البته تعدادیم هستن که اجازه بدن ولی خیلیا هم اجازه نمیدن 

ما خانواده ی خیلی سفت و سختی هم نیستیم 

اما پارتی مختلط و غریب رو خیلیا اجازه نمیدن

خواهش میکنم عزیزم مادخترا هممون این سن را گذروندیم ههمون دلمون ازاین شیطنتا میخواست اما گلم بزرگترکه ...

من  مامانم همیشه میگه کار یه بار میشه ولی تو این همه مدت یه بارم برای این دختر ها پیش نمیاد از همه گرگ ترن تو دهن شیر میرن و میان بیرون

❤️😍