دوست پسر دارم که الان با خواهرش رفته جشن دختر پسرونه به منم گفت بیا ولی خانواده من خیلی محدودم کردن هیچ جا نمیزارن برن دخترا تا الان که 2شبه تو مهمونی هستن 19سالشونه منم 19سالمه ولی دوست پسرم میگه ببین یاد بگیر اینا اومدن تا الان اینجا اونوقت تو یه اجازه از مامانت نمیتونی بگیری میگه اونا به دوست پسراشون خیلی محبت میکنن ولی تو نمیکنی منم حرصم در اومد کلی تو جشن عصبیش کردم نمیدونم چیکار کنم خیلی تو فشارم دوس دارم بخوایم دیگه پانشم
اما این کار درسته، حالا من خبر از چیزای دیگه ندارم ولی این کار درسته و حق دارن ، یدف قرص x یا روان گردان و... بعد بدن خدایی نکرده گیج بشی کاری انجام بدن میخوای چیکار کنی؟ اینجا رو واقعا حق دارن، اما از چیزای دیگه خبر ندارم چین که میگی تنها این نیست
7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خواهش میکنم عزیزم مادخترا هممون این سن را گذروندیم ههمون دلمون ازاین شیطنتا میخواست اما گلم بزرگترکه بشی دیدت عوض میشه و میبینی اگه خانوادت نذاشتن بری نه اینکه بخوان اذیتت کنن نه فقط دارن تو ازخطرها حفظ میکنن