2777
2789
عنوان

كسي ميدونه قرص فيناسترايد براي خانما خوبه يا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 30136 بازدید | 43 پست

برای شما ب خاطر هورمون مردانه تون/تستوسترون/ تجویز کرد؟

یا تخمدان پلی کیستیک؟

من از باردار نشدنم میترسم 😞

حاشاهُالله.   أن يأخذ منكِ شيئاً  ثُم يترككِ بلا عوض......من اسماعیل نیستم:)))) ،سایت smile رو قبول نکرد و من شدم فیکِ آدامسِ اسمایل 🦥

برای شما ب خاطر هورمون مردانه تون/تستوسترون/ تجویز کرد؟ یا تخمدان پلی کیستیک؟ من از باردار نشدن ...

دکتر برای من آزمایش نداد، از روی حدس و گمان خودش دارو تجویز کرد،،، قرصشم چون یکی از عوارضش اینه که ناهنجاری جنسیتی ایجاد میکنه، منم که بخودم اطمینان نداشتم که یوقت باردار نشم، دیگه نخوردمش

اون زمان هم هیچ مشکلی بغیر از ریزش مو نداشتم

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره عوارضش زیاده منم ترسیدم ولی دارم میخورم ولی واقعا دیگه نمیشه تحمل کرد،طب سنتی و اسلامی هم ک در ...

عزیز شما با مصرف فیناستراید ریزشتون بهتر شد؟ دکتر به منم داده مثل برگ خزون موهام میریزه😭😭 توروخدا اگه پیاممو دیدی جواب بده

عزیز شما با مصرف فیناستراید ریزشتون بهتر شد؟ دکتر به منم داده مثل برگ خزون موهام میریزه😭😭 توروخدا ...

سلام عزیز شما قرصتو مصرف کردی؟ من دکتر برام نوشته امشب دوماه قبل اسپیرونولاکتون برام نوشته بود واقعا ریزش موهام کم شد خیلی راضی ام الانم فیناستراید نوشته حتما قرصاتو بخور تا نتیجشو ببینی

پس ریسک نکن به نظرم اگه متاهلی!اسپیرونولاکتون هم همین خاصیت رو داره ببین اگه دکترت موافقه عوضش کن

سلام من قصد بارداری دارم دکتر میردامادی هم اسپیرونولاکتون بهم داده هم فینوپروست

برای شما ب خاطر هورمون مردانه تون/تستوسترون/ تجویز کرد؟ یا تخمدان پلی کیستیک؟ من از باردار نشدن ...

من مشکل نازایی دارم دکتر اتفاقا این دارو رو داده بخورم دوستمم باهمین روش باردارشد

اگه قصد بارداری داری نباید حتی دستت بهش بخوره ولی اگه مجردی فکر نکنم اشکالی داشته باشه!من یه دوره خو ...

سلام من قرص فیناستراید 4روز هست میخورم بدنم قرمز قرمزی شده دونه دونه و میخاره شماهم این طور بودید؟؟ 

سلام عزیزم فیناستراید مصرف کردی نتیجه گرفتی؟

عزیزم سه ماه هست دارم مصرف میکنم آره بهتره ریزشم کمتر شده البته من مشکل معده هم دارم که احتمال ریزش موهام ازاونم باشه هست یعنی هم هورمون باعث ریزش موهام شده هم معده برای همین نمیتونم صدرصد جواب قطعی بدم. 

ناهنجاری جنسیتی برای جنین ایجاد میکنه؟

بله 

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.