2777
2789
عنوان

ندید پدید بازی خودتون یا اطرافیانتون چی بوده😖😅😒

| مشاهده متن کامل بحث + 88453 بازدید | 886 پست
جاااااان😨😨😨😨 چطور تونستی اینهمه متن هارلی رو بخونی، بعد اینهمه بنویسی، دقیقا توی ۰۰:۰۰ تاپیک زد ...

قبلا هم توضیح دادم گلم. از قبل تایپ کرده بودم و متنو داشتم. تا تاپیک هارلیو دیدم کپی پیست و ارسال.

شانس نام مستعار خداست😍 انجا ک نمیخواهد امضایش پای داده هایش باشد💛💚💙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما چطوری این پستو تو اولین پست این تاپیکذاشتی و اینهمه هم تایپ کرده بودی اولینم بودی واقعا یه ساعته ...

گلم این متن رو از قبل تایپ کرده بودم و کپی داشتم.

عروس شدنت مبارک عزیزدلم خوشحال شدم ان ساء الله خوشبخت بشی گل من

فدات شم عزیزدلم مرسی 😍😍😍😍 ایشالا تو هم همیشه خوشبخت باشی دوست من 😍😍❤❤❤❤

قشنگ ملومه قبلش با هم هماهنگ میکنینا  نگی نفهمیدیم😜

این متن رو از قبل کپی داشتم عزیزم تا تاپیک سوگلیو دیدم سریع کپی پیست و ارسال.

یه بار شوهرم ماموریت خورد بهش که بیاد شمال گفت تو هم بیا. خلاصه خانوادگی رفتیم. هیچی دیگه ویلای لب دریا و رستوران سه وعده و بازیگاه برای بچه و... از تمام امکانات استفاده بهینه کردم. مخصوصا رستورانش که لب دریا بود. هر وعده میرفتیم از ماست و سالاد و زیتون و سوپ و غذا همه چی سفارش میدادیم حتی برای پسرم که یه سال و نیمش بود غذای جدا سفارش میدادیم. 😄😄😄😄اون سه روز نیم کیلو اضافه کردم. دوباره ماه بعدش اومدیم ماموریت. بار سوم دیگه گفتن کلا بیا اینجا زندگی کن. خونه هم برامون اجاره کردن. فک کنم براشون به صرفه تر بود😀😀

یه عروسی رفته بودیم. عروس داشت اون وسط میرقصید. بعد مادرشوهرش داشت میرفت که بهش شاباش(شادباش) بده. ...

ایوای مردم ازخنده😆😆😆😆

هرکسی به به وقت یاری رهبرش درخواب باشدبالگددشمن ازخواب بیدارمیشود.             امام علی (ع)
یه بارم من داشتم الکی با تلفن حرف میزدم درحال پز دادن بودم عین ندید بدیدا  با گوشی بابام تقریبا ...

حالامن کوچیک بودم اونموقعه گوشیهاتازه اومده بودن اون ابیها

منم یه گوشی لاکی ابی داشتم کف دستم قایم میکردم میزاشتم دم گوشم هی پز وقیافه میومدم حالافک میکردم همه فک میکنن منم ازاون گوشیهادارم وحسرت میخورن الان یادم میادفقدمحومیشم توافق

هرکسی به به وقت یاری رهبرش درخواب باشدبالگددشمن ازخواب بیدارمیشود.             امام علی (ع)
هیچی داشتم با خودم فک میکردم یه آدم چقد میتونه ضایع بازی دربیاره😆😆😆😆 مرزهای ضایع بازی جا به جا ش ...

شما تا حالا همه کارهاتون درست بوده عزیزم؟

در این صورت فکر میکنم نباید داخل این تاپیک باشید. 

شما تا حالا همه کارهاتون درست بوده عزیزم؟ در این صورت فکر میکنم نباید داخل این تاپیک باشید. 

خب شمام که ظرفیت شوخی نداری چ دلیلی داره میای اینجا خاطراتتو میگی؟ این تاپیک مگه جز برای شوخی و خنده است؟ شمام اگه ظرفیت اینکه کسی باهاتون شوخی کنه رو نداری نیا، اگرم اومدی لطفا خاطره تعریف نکن

خب شمام که ظرفیت شوخی نداری چ دلیلی داره میای اینجا خاطراتتو میگی؟ این تاپیک مگه جز برای شوخی و خنده ...

فکر نمیکنید فقط دارید قضاوت میکنید؟ جای شوخی ؟ پستاتون برای خاطره من بنظر مغرضانه بوده نه شوخی چون یه عالمه پست هست که دوستان دیگه ای نوشتن و گفتیم و خندیدیم اما لحن نوشته هاتون برای من شوخی نبود. خودتونچطور فکر میکنید؟ برای همه اینطور پست میزارید