2777
2789
عنوان

بیایم از فواید مجرد بودن و مجرد موندن بگیم D:

| مشاهده متن کامل بحث + 1475 بازدید | 69 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب و اما من خیلی به کتاب خوندن و بی هوا یه فیلمی دیدن خوشم میاد. تو دوران مجردی آدم اینقدر وقت خااا ...

من تو مجردیم تمام صدتا فیلم برتر دنیا رو دانلود کردم و بانقد هاش نگا کردم 

الان خندوانه رم وقت نمیکنم ببینم. :))))

دِلتان بُسوزه ،مو بِچِه محله ی امام رضایُم ...

من متاهلم . اصلا ازدواجی نبودم هیچوقت‌مث بقبه دخترا برا عروسی و لباس عروس دلم ضعف نمیرفت. حتی بلد نبودم برقصم🙈 آزااااد آزاد بودم . یهو ازدواج کردم ! اونموقع ها فیسبوک بودم وقتی وضعیتم رو به متاهل تغیر دادم هیشکی باورنمیکرد همه ایموجی خنده گذاشتن خخخ.

حالا یه پسر یک ساله ۸ماهه دارم و یه ۸ هفته هم باردارم 😁 

خیلی مجردی خوبی داشتم اما حاضر نیستم برگردم الان آرامشم بیشتره . اخه احساسی بودم و درگیر ...

خب و اما من خیلی به کتاب خوندن و بی هوا یه فیلمی دیدن خوشم میاد. تو دوران مجردی آدم اینقدر وقت خااا ...

تازه مامانشم براش غذا میپزه ظرف ها را میشوره جارو میکنه و لباس ها را توی لباس شویی میندازه...تا ده صبح میشه خوابید...دیگه دیگه.....مهمونی هم لازم نیست بده...قرص های الکی   هم نمیخوره که برای بدنش ضرر داشته باشه...مثه این نی نی سایتی ها هم مجبور نیست بیاد بد مادرشوهر خواهر شوهر جاری پدر شوهر و برادر شوهرا بگه به همراه اسکرین چت!!!!!...دیگه دیگه..........هر هفته بره ارایشگاه مو رنگ کنه و ابرو برداره...دیگه دیگه...از همه بهتر غر غر و شوهر و دعوا نداره....ودر اخر هم کنترل تلویزیون همش دست خودشه    

من تو مجردیم تمام صدتا فیلم برتر دنیا رو دانلود کردم و بانقد هاش نگا کردم  الان خندوانه رم وقت ...

بهتر که نمیبینی...خندوانه را منم که بیکارم نمیبینم از بس بی مزس...البته بگم که جناب خان و بخش مهمون هاشا دوست دارم و سینا شبانخانی را چون بامزس

اون قسمتی ک هروقت شوهرت بخاد باید بهش رابطه بدی و اون  یعنی اکثر مردای ایرانی متوجه نمیشن ممکنه اون لحظه اماده نباشی به هزار دلیل و بعدش بدشون میاد واقعا چندشم میشه از ازدواج

اگه شما مسلمان واقعی دیدی هیچ وقت از روی ظاهرش متوجه نمیشی چجور آدمیه.چون هیچ وقت برای ظاهر کاری رو انجام نمیده.پس تماما ریا و ظاهر فریبه.برای رسیدن به منافع مادی دارن این کارها رو انجام میدن.شما مومن واقعی رو نمیبینی ی جوری راه بره که همه بفهمن داره میره وضو بگیره نماز بخونه اما تا دلت بخواد کسایی رو میبینی که جار میزنن و به همه اعلام میکنن که ببین من نماز خونم...    
تازه مامانشم براش غذا میپزه ظرف ها را میشوره جارو میکنه و لباس ها را توی لباس شویی میندازه...تا ده ص ...

من مامانم باهام مشورت میکرد هرچی من میگفتم میپخت

دستورم میدادم فلان لباسمو با دست بشوره که خراب نشه

جیبامم همیشه پرپول بود ،میزد به سرم دوستامو دعوت میکردم رستوران مهمون من

هعییی روزگار 

دِلتان بُسوزه ،مو بِچِه محله ی امام رضایُم ...
تا اونجایی که ما میبینیم  کارارو میدن به خواهر کوچیکا همیشه به کوچیکا ظلم میشهه😖

والا به من که ظلم نشد هیچوقت 😂😁

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !