2777
2789
عنوان

بیایم از فواید مجرد بودن و مجرد موندن بگیم D:

| مشاهده متن کامل بحث + 1475 بازدید | 69 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نههههههه من یکی از دغدغه هام اینه که چی کار کنم که بقیه دیر بلند بشن من از سکوت و آرامش صبح بیشتر اس ...

😂😂😂😂😂😂😂😂

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
متاهل نمیکنه اینا رو؟

من مجردم و خبری از متاهلا ندارم، ادم وقتی متاهله خیلی محدود تر میشه هم بواسطه ی شوهر و هم بچه

الان بی دغدغه هرکاری بخوام میکنم، هر خرجی دوست داشته باشم، هر سفری که بخوام تنهایی برم، هر گردشی که بخوام با دوستانم برم.

اگر نفرت شما می توانست به الکتریسیته تبدیل شود تمام جهان را روشن می ساخت. نیکلا تسلا
هرگز حاضر نیستم به دوران مجردیم و روزای بدون شوهرم برگردم ، بعد از ده سال هنوز وقتی ازم دوره غش میکن ...

خوب جمع کن برو از تاپیک مجردا . اونقدر بدم میاد بی ربط میان پز غش و ضعف برا شوهرشونو میدن اه اه

هرگز حاضر نیستم به دوران مجردیم و روزای بدون شوهرم برگردم ، بعد از ده سال هنوز وقتی ازم دوره غش میکن ...

منم

واقعا مجردی تا یه سنی خوبه، بعدش اصلا خوب نیست

خدایا،بارها، بارها، و هزاران بار شکرت😍😍😍

مسئولیت نداری

تعهد نداری

اختیارت دست خودته

یکی نیس رو مخت بره با کارای مادر و خوااهرش 

یکی نیس بهت پیله کنه رو مخت بره وهی راه به راه بخاد بغل خواباش باشی و نیازاش تامین کنی حتی وقتی حوصله نداری

فواید زیاده منتها برا اون ک بسته و سنتی ان خیلی سخته براشون

اگه شما مسلمان واقعی دیدی هیچ وقت از روی ظاهرش متوجه نمیشی چجور آدمیه.چون هیچ وقت برای ظاهر کاری رو انجام نمیده.پس تماما ریا و ظاهر فریبه.برای رسیدن به منافع مادی دارن این کارها رو انجام میدن.شما مومن واقعی رو نمیبینی ی جوری راه بره که همه بفهمن داره میره وضو بگیره نماز بخونه اما تا دلت بخواد کسایی رو میبینی که جار میزنن و به همه اعلام میکنن که ببین من نماز خونم...