2777
2789

خواهرم با یه آقایی یکسال که عقد کردن این آقا اخلاق بدی که دارند اول اینکه خیلی عصبانی میشن و زمان عصبانیت مدام فحش میدن اونم فحش های رکیک حتی به مامانم فحش میدن که من یکبار دیدم تو پیام هاشون به مادرم گفته بودن مادر ج ...مدام با خواهرم بحث دارن تقریبا هرروز وبه بحث کش میدن دوم اینکه تا حالا خواهرم تو گوشیش پیام های زیادی رو به دختر ها دیدن که قبلا باهاشون دوست بوده و هنوز این پیام ها و شماره ها تو گوشیش هست پاک نکرده که حتی قبلا باهاشون رابطه جنسی داشته و خواهرم میگه اوایل که باهاش رابطه داشتم زمان رابطه اسم یه دختر رو به زبون آورده و تازگیا خواهرم میگه یه دختر بهش پیام داده چرا نیستی و اونم گفته ازدواج کردم و دختره گفته زنتو بپیچون بیا و خواهرم وقتی به دختر زنگ زده کلی به خواهرم فحش داده اما اخلاقای خوبم دار مثلا خواهرم خیلی دوست داره بیشتر وقتا میبرتش خونه خودشون یعنی طاقت دور نداره میخواد خونه بخر سرویس طلا گرون خرید براش و با اینکه خواهرم قبلا با یه آقا صیغه نامزدی خونده بود عقد نه نامزدی بازم انتخابش کرد بهش توجه داروهای خیلی باهاش بحث میکنه و تو دعوا بهش فحش زیاد میده اینم بگم حتی بهش گفته که من بین تو خانوادم تورو انتخاب میکنم دیگه نمیدونم راست و دروغ 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

البته اینم بگم که خانوادم هم ازش خوششون نمیاد و میگن چشماش هرز و الان هم برای خرید خونه بی خیال و انکار اینجوریبیشتر بهش خوش میگذره 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

خیلی آدم بدیه که

به خواهرت بگو کات کنه باهاش

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....

اینا که گفتی الان توجه ان؟ کمن به نظرم ... باید کتکش بزنه تا کمپلت توجهش تکمیل شه😐

وینستون چرچیل اولین سیگاری که از عطرِ گس و بوی ماندگارش خوشش اومد، اسم خودش رو گذاشت روش! چون می خواست طعم تلخ خودش رو با هربار دود کردن اینها، بفرسته توی مغز و روح آدم هایی که تا سال ها بعد این سیگار رو می کشن. چرچیل می خواست نوستالژی باشه و من تحسینش می کنم!                       بخشی از کتابم😎 #دلارام

اگر ازدواج کنه باهاش خیلی باید بسازو لال و بیخیال باشه تا کارشون به طلاق نکشه وگرنه کسی که بد دهن و فحاش ودوست دختر بازه به درد توالت بین راهی قم اراک میخوره😷

ز دشمنان برند شکایت به دوستان                       چون دوست دشمن است ، شکایت کجا بریم ؟