2777
2789

من هر سری که کلومیفن و لتروزول خوردم نزدیک پریودم برام لکه بینی پیش اومده و بعد از کلی لکه بینی پریود شدم، چقدرم عوارض داشتن که واقعا عذاب کشیدم، کسی بوده مثل من بوده باشه و بالاخره باردار شده باشه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از شب اول پری خوردم تا شب ۵ قراره امپول بزنم برم IUI هنوز به پری بعدی نرسیده

از شب اول؟

معمولا از شب سوم میخورن کع😳

❤روزای سختی رو گذروندم ولی امیدم به خداست.مطمئنم بهترینا رو برام رقم میزنه.به لطف و مهربونیش ایمان دارم😊🌷
اره متفورمین میخورم و از روز دوازده به مدت ۱۲ شب مدروکسی هم میخورم، نکنه بخاطر متفورمینههههههه؟متفور ...

نه متفورمین جلوی کیست رو میگیره ولی حالت تهوع میاره اما قرص خوبیه.

اتروزل همینجوریه وقتی میخوری احتمالش زیاد هست که در طول سیکلت گاهی لکه بینی داشته باشی

❤روزای سختی رو گذروندم ولی امیدم به خداست.مطمئنم بهترینا رو برام رقم میزنه.به لطف و مهربونیش ایمان دارم😊🌷
نه متفورمین جلوی کیست رو میگیره ولی حالت تهوع میاره اما قرص خوبیه. اتروزل همینجوریه وقتی میخوری احت ...

من متفورمین خارجی میخورم، اونم نصفه، عوارض خاصی نداره برام، ولی کلومیفن و لتروزول بیچاره ام کردن، یعنی هرچی عوارض تو بروشورش بود من داشتم😐😐😐😐

من متفورمین خارجی میخورم، اونم نصفه، عوارض خاصی نداره برام، ولی کلومیفن و لتروزول بیچاره ام کردن، یع ...

ان شاالله که نتیجه مثبت هم ازشون بگیری