2777
2789

عزیزم کی بهش دادی دارو؟؟واکسنشو کی زد؟؟بابد کمی صبر کنی اگه تبش پایین نیومد پاشویش کن یکم دستمال نم روی پاهاش و دستش بذار 

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کی بهش دادی دارو؟؟واکسنشو کی زد؟؟بابد کمی صبر کنی اگه تبش پایین نیومد پاشویش کن یکم دستمال نم ...

دیروز ساعت 11.30 زده,ساعت 10.30 استامینوفن بهش دادم,از صبح بی قرار بود تازه خوابیده

دیروز ساعت 11.30 زده,ساعت 10.30 استامینوفن بهش دادم,از صبح بی قرار بود تازه خوابیده

عزیزم مراقبش باش ،انشالله زود خوب بشه اگه دیدی پایین نیوومدا شیاف کودکان استامنوفن براش بذار زوود تبش قطع میشه

سوره حمد بخون هی بهش فوت کن 

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 

هر چهار ساعت استامینوفن بهش بده سر ساعت 

یه پارچه رو مدام تو اب ولرم بزن بزار رو شکم و کف پاهاش 

تبش سریع میاد پائین 

یاد واکسن دوماهگی پسرم افتادم رادوینم خیلی تب کرده بود 😍😄

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

خیلی بده بی نهایت,دیروز اینقد گریه میکرد کبود میشد,صداشم گرفته

اره پسر منم واکسن دوماهگیش خیلی اذیت شد 

جوری گریه میکرد که خودمم باهاش زار میزدم 

ولی میگذره فردا باز برات میخنده 😁

فقط استامینوفنشو یادت نره مدامم تبشو چک کن 

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم