2777
2789
عنوان

مادرشوهر و خواهرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم خیلی تاپیک خانواده شوهر نمیرم بیشتر دنبال تاپیک های قان و طنزم ولی سونو فکر نمیکنی خیلی تخصصیه ؟ واقعا انتظار داشتی همه با تحصیلات غیرمرتبط به پزشکی بیان کمک ؟

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

خب سونوببر پیش،دکتر نشون بده واقعا میخوای کاربرای اینجا که بیشترشون خانه دار و بچه دارن بفهمن مشکل شوهرت چیه؟

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
سونوی همسرمو گذاشتم گفتم نگرانم کسی چیزی میفهمه ولی هیچکس جواب نداد جز یکنفر دلم گرفت واقعا 

عزیزم سونوی همسرتوتوکلینیک بزار.پزشکای انلان بهترکمکت میکنن

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘

همون یه نفر جواب درستو بده کافیه دیگه ..حتما باید شونصد نفر یه حرفو تکرار کنن؟

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

اما بشخصه شده منم اطلاعاتي بخوام و عده اي بيان جواب بدن چون ميدونن

و يا موضوعي بوده ك كسي اطلاعي نداشت و فقط ي تعداد محدود اومدن جواب دادن

خدایا به من قدرتی عطا کن تا آنچه قابل تغییر است، تغییر بدهم و متانتی عطا کن تا آنچه غیرقابل تغییر است بپذیرم و خردی عطا کن تا تفاوت بین این دو را بفهمم.

ولي حتما سونورو بايد به دكتر متخصصت نشون بدي،بهتره،من خودم پارسال يه كوچولو درگير يه بيكاري بودم اصلا به ادم هاي عادي نشون نمي دادم حتي از خواهرم كه پرستاره نمي پرسيدم،مي بردم پيش دكترش 

واقعا همينه من ديشب داشتم به همين فكر مي كردم،من ديشب سه تا تاپيك زدم در مورد نت مخابرات و كامپوزيت ...

منم توتاپیکم ازخانونای تبریزی،کمک خواستم ولی یه نفربازیدم نکرد

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘