2777
2789
از خداشه که شما باردار باشی؟ پس دیگه به خونواده شوهر و در و همسایه و خانواده رجبی چه مربوط؟ اصلا ه ...

شب عروسب تو اریشگا دیدم یک چیز گذاشت تو کیفم  نگاه کردم دیدم قرصه ال دی 

سلام  بچه اولتون چند سالشه جلوگیری چطور میکردین

عزیزم اولی بعد چهارسال اونم دکتر رفتم الانم بعد چهار سال دوباوه اصلا جلو گیری نداشتم عادتم نامرتب بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو قراره نه ماه زجر بکشی تو قراره بزایی تو قراره مای بی بی بچه عوض کنی تو قراره شب نخوابی کنی تو قرا ...

مگه همه چیز گرونه بچه مخوای چکار  همش چک مکنه یک طوره مگه ادم میترسه

من عاشق بچم ولی خانواده شوهرم کم لطفن میگن بزار این یکی بزرگ شه بچه نیارید ومن واقعا ناراحت میشم چون ...

نمیدونم یواشکی برم سقط باخواهرم یا نه نمیدونم میترسم 

از واکنشون میترسم خجالت مکشم  به شوهرم هنوز نگفتم نمیدونم به خدا اصطراب دارم

از چی خجالت میکشین

بابا بچه کم آوردن روشن فکر بازی های دهه ۷۰ بود مذهبی وغیر مذهبی هم نداشت ولی بنظرم الان ۳ الی ۴ تا بچه خیلی با کلاسه علاوه بر خوبی های فراوانش

هدیه ی خدا رو میخواهی پس بدی ناشکری نکن

ناشکری نمکنم میترسم  عزیزم از برخوردشون جلوی شوهرم چیزی نمگن ولی پشت سرش حرف میرنن به شوهرم بگم دعوا مکنه نمخوام رابط بد بش باهشون  

از چی خجالت میکشین بابا بچه کم آوردن روشن فکر بازی های دهه ۷۰ بود مذهبی وغیر مذهبی هم نداشت ولی بنظ ...

عشق بعد خرج این 3-4تا بچه از کجا میاد تو این شرایط بد اقتصادی ؟؟؟ 

البته من از اونا بودم که میگم دوتا دختر دوتا پسر الان میبینم حتی یکی هم بیارم نمیشه خرجش رو داد

از چی خجالت میکشین بابا بچه کم آوردن روشن فکر بازی های دهه ۷۰ بود مذهبی وغیر مذهبی هم نداشت ولی بنظ ...

بیا این به مادشوهرم بگو پیرزن سکته کن  همش مگه تو کار من نکن بچه زیاد خوب نیست خودس نه تا شکم زایده