2777
2789

به درک که رابطه ی شوهرت و خانواده بهم بخوره بچه توسقط کنی که جلوی ناراحتی خانواده ی شوهرت رو بگیری یکم منطقی باش عزیزم به شوهرت غیر مستقیم بگو  نمی دونم چرا این ماه پریود نشدم حالم به جوری یواش یواش آمادش کن شوهرت رو بعدم شوهرت خودش مقصره که پیشگیری نداشت اصلا شاید خوشحال هم شد توکل کن به خدا

حرف مادرشوهرم همینه

عزیز دلم دو تا خیلی هم نرماله . 

بعدشم حتی اگه بدم باشه. هدیه خداست . 

شما هم با مادرشوهرت کار نداشته باش اونی که میخواد خرج بچه کنه شوهرتونه که راضیه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به درک که رابطه ی شوهرت و خانواده بهم بخوره بچه توسقط کنی که جلوی ناراحتی خانواده ی شوهرت رو بگیری ی ...

عزیزم از خداش صبح تا شب مگه کاش بادار باشی من نی نی مخوام   

ولی من هرچی پولدار دورو برم میبینم یه بچه دارن    نهایتا دوتا

قبلا اینجور بود اما الان کم کم داره تغییر میکنه من سه تا خیلی دیدم تو کسایی که وضعشون خوبه

البته من مستاجرم اما بشدت در مورد روزی معتقدم خدا میرسونه 

من کامل میفهمم چی میگی خدا هدایتشون کنه

هرشب مگه حواستون باشه که بند به اب ندین  داشت مگفت چند روز در هفته نزدیکی دارین مگم برای چی مخوای بفمید مگم باید حسابتون دستم باشه