2777
2789
عنوان

مشکل من و خانواده ام

162 بازدید | 5 پست

نمیدونم خانمها من که خودم دیگه نه دین برام مونده نه ایمان اما ته قلبم هنوز معتقدم دعای بقیه در حق آدمو حداقل خدا میبینه،لطفا دعا کنید خدا مشکل من و خانوادمو حل کنه،به امید گرفتن وام کلی خونوادم قرض دادن به من و همسرم درحالی که خودشون اجاره خونشونو نداشتن گفتن وامتون جورشد پس میدید الان بانک گفته با وامتون موافقت نشده خونواده منم به روم نیاوردن.تو این اوضاع بداقتصادی دعا کنید تجدید نظر کنن یا خدا یه راهی بزاره ،خونواده ام چیزی نمیگن خودم دارم میمیرم از شرمندگی،لطفا یه صلوات بفرستید واسه حل مشکلم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

18 ساله ام و با مادرم خیلی مشکل دارم .. من خیلی سکوت میکنم و هرچی میگه رو انجام میدم که سرم غر نزنه ... ولی... خیلی مذهبی هست و خیلی بهم گیر میده همیشه درباره کوچک ترین و مسخره ترین چیزا اعصابمو بهم میرزه و نفرینم میکنه ..تک بچه هستم و کسیو ندارم سرمو باهاش گرفم کنم یا باهاش دردو دل کنم ... کنکوری هستم و همش درس میخونم .... مادر و پدر جوونی دارم ... همش اجبارم میکنه این کارو بکن این کارو نکن ... واقعا خسته شدم و حوصله مخالفت ندارم همرو انجام میدم ... از نطر مالی هییییچ مشکلی نداریم و هر چی بخوام درجا برام میخرن .. بهترین لباس ها بهترین امکانات بهترین مدرسه و .... بخدا خسته شدم .. تا به حال 6 دفعه بهم گفته کاش به دنیا نمیومدی ... واقعا دلم میشکنه این حرفارو بهم میزنه .. بهم اس میده پی ام میده ازت راضی نیستم و.... خیلی به خودکشی فکر میکنم .. اصلا دیگه شاد نیستم ... اعتماد به نفسمو از دست دادم و حوصله هیچکاریو ندارم ... توروخدا با بچه هاتون دوست باشین کسیو ندارن ... اجبارشون نکنین اونا قدرت انتخاب دارن ... عقاید هرکس به خودش مربوطه .. توروخدا راهنماییم کنین ... از اون بچه های لوس طوری هم نیستم که الکی قربون صدقه برم و مامان جون باباجون کنم ... تنها راهی که به ذهنم اومد ارسال نظر توی اینجا بود ... راهنماییم کنین .. اصلا حالم خوب نیست ...