2777
2789
منم بیکارم،

منم ..................

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه چند وقتی میشد بیکاره الانم که رفت سرکار یک ماهه بیرونش کردن

واقعا ناراحت کننده اس

چی بگم، توکل ب خدا تو این اوضاع،

ان المع العسر یسرا.........خدایا خودم را ب تو میسپارم، و میدانم تو بهترین ها را برایم رقم میزنی....

عزیزم ان‌شاءالله که خدا خودش گره مشکلتون رو باز کنه.

من تا دیشب حالم خیلی خوب بود.

اما صبح یه خبر بد شنیدم خییییلی داغونم😢

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
خیلی نا امیدم امسالم بچم میره پیش دبستانی خرجش زیاده نمیدونم چه کنم

خیلی ناراحت میشم وقتی این چیزا میشنوم اخه چرا مملکتمون نابود شده ..براتون دعا میکنم خدا گره از مشکلاتتون باز کنه و دلتون وشاد کنه انشالله

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

خدا حال دلتو خوب کنه انشاالله   

اللهم صلی علی محمد وآل محمد 

لطفا امضامو بخون ♥️🙏. 🌹برای سلامتی آقا امام زمان عج صلوات🌹                                     دخترم رو  بعد 7 سال و نیم باردار شدم نازایی بدون علت داشتم. اگه سوالی داشتین تونستم کمک کنم خوشحال میشم،دختر کوچولوم، 25دی ماه 98خونمونو روشن کرد.اول حلالم کنین شاید یه روزی یه جایی ناخواسته یه حرفی زدم یا یه کاری کردم ناراحت شدین اگه ممکنه برای شادی روح همه اموات. مخصوصا. دایی عزیزم و بابا بزرگ و مامانبزرگ وعمه جانم یه صلوات هدیه کنین به امام حسین 🌺🌹 اگه. ممکنه واس سلامتی و آرومی بچه هام و خونوادم یه دونه. دیگه صلوات مهمونم کنید🌸💐شرمندتونم بخدا ولی از ته دلتون برای اخرت به خیری هممون یه آمین بگو لطفا 😓🙏. دختر دومم 19 مهر 1402 زمینی شد، خدایا شکرت                        
عزیزم ان‌شاءالله که خدا خودش گره مشکلتون رو باز کنه. من تا دیشب حالم خیلی خوب بود. اما صبح یه خبر ...

اخه عزیزم ایشالا که خدا دلتو شاد کنه

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
خیلی ناراحت میشم وقتی این چیزا میشنوم اخه چرا مملکتمون نابود شده ..براتون دعا میکنم خدا گره از مشکلا ...

ممنون عزیزم 

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
ممنون عزیزم 

فدات دوستم ناراحت نباش خدا چاره سازه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
اخه عزیزم ایشالا که خدا دلتو شاد کنه

مرسی گلم.

ناراحتی من برای مرگ یه مادره😢

دلم برای بچش هلاکه😢

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️